YooLearn

YooLearn

Detalii Afacere

Tehnologia se dezvoltă într-un ritm alert, iar tinerii devin atrași și dependenți de ceea ce oferă online-ul. Lumea lor se învârte în jurul acestor tehnologii care le stârnește curiozitatea. Prin urmare, noi am creat o platformă educațională, numită YooLearn, care să contribuie la reușita oricărui tânăr pe plan profesional și personal.

Ce zici de lecții atractive, dar utile alături de profesori de top? Dacă ești dornic să evoluezi și să ai un viitor bun și fără griji, alătură-te comunității noastre. Pe platformă vei găsi o varietate de cursuri online de dezvoltare personală sau recreative, cât și meditații LIVE online. Fiecare lecție oferită de noi are beneficii pe termen lung.Cursurile de dezvoltare personală se axează pe dezvoltarea ta ca viitor adult. Vei dobândi abilități care te vor face mai puternic, mai competitiv și unic. Noțiuni precum leadership, tehnici de comunicare, coaching, te vor face dorit de angajatori. Creativitatea este și ea apreciată la job.

Prin urmare, poți alege să practici un hobby care să îți ofere o stare de bine, dar și abilități noi. Meditațiile online nu sunt mai prejos. Studiază orice materie școlară alături de elevi la același nivel cu tine din toată țara. Înscrie-te pe platformă și profită de tot ceea ce îți oferă.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru YooLearn:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.