Vinero

Vinero

Detalii Afacere

Vinero ofera cea mai mare selectie de vinuri din Romania. In 2021 portofoliul nostru va include peste 10,000 de vinuri din toata lumea. Echipa noastra are o pasiune deosebita pentru vinurile de calitate. Fiecare vin inclus in portofoliu este selectat cu grija de catre somelierii nostri.

La Vinero misiunea noastra este sa selectam cele mai bune vinuri din lume si sa le aducem la dumneavoastra acasa. Pentru majoritatea comenzilor livrarea este gratuita se face in cel mult 24 de ore.

Suntem tot timpul bucurosi sa impartasim cunostintele noastre din fascinanta lume a vinului. Sommelieri nostri va pot indruma, si va pot ajuta sa faceti cele mai bune alegeri in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.

Vinurile selectate de noi special pentru dumneavoastra sunt achizitionate direct de la producator. In acest fel putem sa asiguram calitatea produselor, putem sa controlam conditiile de depozitare si de manipulare, si putem sa va oferim preturi imbatabile.

Raspundem prompt si la solicitari si pentru comenzi mai speciale – vinuri rare, cu vechime mai mare etc.

Dincolo de maiestria vinificatorului, vinul depinde de soiul de strugure, de solul in care este plantat si de conditiile climatice din anul recoltei. Acestea sunt detaliile dupa care echipa noastra de achizitii identifica crame noi pe care le introducem in portofoliu. Toate aceste detalii sunt de asemenea inscrise pe eticheta vinului si va pot ajuta sa faceti o alegere inspirata.

Va asteptam sa va impartasim din cunostintele noastre din fascinanta lumea a vinului, si sa va oferim vinul perfect la cel mai bun pret din piata. https://vinero.ro

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Vinero:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.