Transport international persoane si colete

Transport international persoane si colete

Detalii Afacere

Suntem Anton Trans, o companie de transport intern și internațional rutier, ce oferă servicii complete de transport persoane, transfer persoane, închiriere microbuze și autobuze.

Rutele noastre se desfășoară din și spre România, Ungaria, Cehia, Germania, Olanda, Belgia, Austria, Danemarca, Franța, Belgia, UK sau alte locații, la cerere.

Flota noastră diversificată de microbuze și autocare, dotate modern la cele mai actuale standarde, permite călătoria în cele mai avantajoase condiții, de la și înspre cele mai importante destinații din Europa. Dotările standard includ: scaune rabatabile, aer condiționat, sistem audio și video, WiFi, prize individuale, măsuțe rabatabile, spațiu generos pentru depozitare bagaje. Pasagerii pot lua cu ei bagaje de pana la 30 de kg, fără niciun cost de transport suplimentar.Organizăm transporturi internaționale regulate, săptămânale și bilunare, oferind tuturor celor interesați posibilitatea de a verifica disponibilitatea curselor și de a face rezervări online. Putem realiza și transfer de persoane și, la cere, extinderea de rute în zone care ne sunt solicitate de clienți.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Transport international persoane si colete:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.