SOS GreenEnergy

SOS GreenEnergy

Detalii Afacere

Misiunea noastra

Vom lucra sa depasim limitele si vom aduce clientilor nostri beneficiul celor mai noi si perfomante tehnologii confirmadu-le si chiar depasindu-le asteptarile.

Viziunea noastra

Tehnologia care creează libertate și calitate vieții. Vom dezvolta și vom alege sa promovam tehnologii care creează independenta energetica, care creează confort, participa la cresterea calității vieții. Credem în tehnologia ca creează libertatea oamenilor de a se bucura de natura curata, de prietenie si de pasiunile pe care le au sau și le poate dezvolta.

Valorile noastre
  1. Calitate in tot ceea ce facem – Alegem cu atentie furnizori care sunt capabili sa ofere si sa sustina calitatea. Proiectam si producem sisteme de calitate, Cream relatii de calitate cu clienti, furnizori , parteneri, angajati dar si cu comunitatile in care lucram si traim.
  2. Responsabili si implicati – Produsele si serviciile noastre au un aport important in activitatea sau viata clientilor nostri, iar functionarea fara repros este singurul standard acceptat in tot ceea ce facem.
  3. Afacere ce trece peste generatii – Aflata deja la a doua generatie activa in firma, SOS Green Energy este o afacere de familie care construieste sustenabil, iar actionariatul isi creste si educa copiii cu responsibilitate si cu respect pentru munca depusa pana acum si pentru viitorul afacerii, al angajatilor si al societatii in care se dezvolta si traiesc.
Cine este SOS Green Energy ?

SoS Green Energy nu este doar o societate comerciala , este un Grup de firme care colaborează la dezvoltarea și producția de echipamente și tehnologii contribuind semnificativ la protecția mediului. Proiectarea și producția Pompelor de Căldură și al Panourilor Solare cu Absorbție directă cât mai simple și eficiente a devenit obiectivul principal.

Filozofia noastră o reprezintă dezvoltarea României motiv pentru care încercăm să externalizam cea mai mare parte a producției de Pompe de Căldură și Panouri Solare, astfel fiind implicați cât mai mulți Români în activitatea de producție, vânzare și distribuție.

Colaboram cu Cel mai mare producător de POMPE DE CĂLDURĂ din ROMÂNIA.Câștigător al MEDALIEI DE AUR la Salonul Internațional de Inventica 2018 - 2019 din GENEVA - ELVEȚIADe ce sa colaborati cu noi?

1 . Pentru că sunt produse românești și banii rămân in țara.

2 . Pentru a ajuta și promova inventatorii români.

3 . Pentru că avem cea mai mare garanție de pe piața pentru produsele oferite.

4 . Pentru că aveți posibilitatea de a monta sistemele noastre cu orice instalator și beneficiați de garanție ca si cum le-am fi montat noi.

5 . Pentru că in perioada garanției avem asistenta telefonică pentru a remedia problema și nu trebuie sa așteptați pana vine echipa sa remedieze problema.

6 . Pentru a nu mai polua.

7 . Pentru a beneficia de energie electrică,termică și apa calda gratuit.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru SOS GreenEnergy:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.