SOS Green Energy

SOS Green Energy

Detalii Afacere

SOS Green Energy este o societate comerciala din Deva  care distribuie si instaleaza pompe de caldura,panouri solare, sisteme fotovoltaice on-grid, off-grid si turbine eoliene la pret de producator.

Compania noastra va pune la dispozitie materiale de cea mai buna calitate, angajati profesionisti si incercam sa ocupam un loc cat mai important in industria producatoare de pompe de caldura si panouri solare.

Misiunea noastra

Vom lucra sa depasim limitele si vom aduce clientilor nostri beneficiul celor mai noi si perfomante tehnologii confirmadu-le si chiar depasindu-le asteptarile.

Viziunea noastra

Tehnologia care creează libertate și calitate vieții. Vom dezvolta și vom alege sa promovam tehnologii care creează independenta energetica, care creează confort, participa la cresterea calității vieții. Credem în tehnologia ca creează libertatea oamenilor de a se bucura de natura curata, de prietenie si de pasiunile pe care le au sau și le poate dezvolta.

Valorile noastre
  1. Calitate in tot ceea ce facem – Alegem cu atentie furnizori care sunt capabili sa ofere si sa sustina calitatea. Proiectam si producem sisteme de calitate, Cream relatii de calitate cu clienti, furnizori , parteneri, angajati dar si cu comunitatile in care lucram si traim.
  2. Responsabili si implicati – Produsele si serviciile noastre au un aport important in activitatea sau viata clientilor nostri, iar functionarea fara repros este singurul standard acceptat in tot ceea ce facem.
  3. Afacere ce trece peste generatii – Aflata deja la a doua generatie activa in firma, SOS Green Energy este o afacere de familie care construieste sustenabil, iar actionariatul isi creste si educa copiii cu responsibilitate si cu respect pentru munca depusa pana acum si pentru viitorul afacerii, al angajatilor si al societatii in care se dezvolta si traiesc.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru SOS Green Energy:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.