Servicii protectia muncii si aparare impotriva incendiilor

Servicii protectia muncii si aparare impotriva incendiilor

Detalii Afacere

S.C. Cristal Services & Consulting S.R.L. este abilitată de Inspectia muncii / ITM București pentru a presta servicii de prevenire și protecție in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii).

Activitatile de  de prevenire și protecție ocupationala sunt desfasurate de specialisti cu experinta in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii) si în domeniul situatiilor de urgență(aparare impotriva incendiilor / prevenirea si stingerea incendiilor), capabile sa va  ofere cele mai bune soluţii pentru organizarea sau completarea activitatiilor de prevenire si protectie in cadrul organizatiei dumneavoastră.Misiunea nostra este de a va asigura ca atat activitatea din prezent cat şi cea viitoare este in conformitate cu reglementarile legale in domeniul  securitatii si sanatatii in munca astfel incat:

•         actiunile dumneavostra sa fie in conformitatea cu legislaţia în vigoare;

•         sa fiti informati rapid asupra acţiunilor preventive care trebuie luate rapid;

•         sa aveti asigurata permanent asistenta în monitorizarea punerii în aplicare a politicii de prevenire si protectie ocupationala(protectia muncii si situatii de urgenta,PSI);

•         sa fiti informatii  cu privire la activitatea de prevenire si protectie aplicabila activitatii desfasurate.

S.C. Cristal Services & Consulting S.R.L. va ofera soluţii bune impreuna cu o oferta avantajoasa precum si cunoştinţele unor profesionişti cu experienţă acumulata prin practica în aceste domenii care sa va ajute sa îmbunătăţiti condiţiile de muncă ale lucratorilor dumneavoastră si sa reduceti  riscurile de accidentare şi îmbolnăvirile profesionale.

Scopul nostru sa va asiguram servicii de calitate care sa conduca la o colaborare de lungă durata în care să va punem la dispoziție cunoștințele și abilitățile dobândite de catre specialisti nostri.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Servicii protectia muncii si aparare impotriva incendiilor:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.