Scule Si Unelte - Capace Camine, Stergatoare de Intrare, Placute Stelcon, Scule Gresie/Faianta

Scule Si Unelte - Capace Camine, Stergatoare de Intrare, Placute Stelcon, Scule Gresie/Faianta

Detalii Afacere

Magazin online de scule, unelte si accesorii. Magazinul online este parte a Placări Faine Grup, firma infiintata in anul 2004. Va oferim o gama larga de produse, importate direct de catre firma noastra, capace de vizitare, profile gresie si faianta, stergatoare de intrare, sisteme de drenaj.

Gama profesionala de capace pentru acces in camine, canivouri de instalatii. Capace de camine din otel galvanizat, aluminiu si otel inoxidabil V2A/V4A. Incarcare de pana la 400kN pentru trafic foarte greu. Incastrare cu design perfect, pot fi placate cu finisajul pardoselilor, de la PVC pana la pavele si gazon.

Gama profesionala de stergatoare / presuri de intrare. Stergatoarele de intrare sunt disponibile intr-o gama diversa de modele si culori, cu rezistenta la trafic si garantie extinsa. Bariere de praf chiar si pentru utilaje. Vizitati catalogul on-line pentru informatii complete.

Placutele de ancoraj din otel si otel inoxidabil sunt recomandate in mod special pentru zonele de incarcare / descarcare marfa, trafic greu cu utilaje si schele, cerinte de uzura speciale. Placutele termorezistente sunt in special concepute pentru industriile grea si prelucratoare unde o pardoseala termorezistenta este strict necesara.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Scule Si Unelte - Capace Camine, Stergatoare de Intrare, Placute Stelcon, Scule Gresie/Faianta:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.