Sala fitness Catalina Ponor Body Fit

Sala fitness Catalina Ponor Body Fit

Detalii Afacere

Catalina Ponor Body Fit Constanta este o sală de fitness de înaltă calitate situată în inima orașului Constanța, în România. Această sală de fitness este numită în onoarea celei mai de succes gimnaste române, Catalina Ponor, care și-a adus contribuția în numeroase competiții de nivel mondial și olimpic.

Sala de fitness este echipată cu cele mai moderne echipamente și aparate de antrenament, care acoperă o gamă largă de exerciții și grupuri musculare. De la echipamente cardiovasculare precum banda de alergare, bicicletele eliptice și steppere, până la aparate de forță și greutăți libere, fiecare aspect al antrenamentului este acoperit pentru a satisface nevoile tuturor membrilor.

Echipa de antrenori de la Catalina Ponor Body Fit Constanta este formată din profesioniști experimentați și certificați, gata să ofere îndrumare personalizată și sfaturi pentru a ajuta membrii să-și atingă obiectivele fitness.

Sala de fitness oferă o gamă variată de clase de fitness, care includ antrenament cardio, antrenament de forță, antrenament funcțional, trx, circuit training, programe pentru copii și multe altele.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Sala fitness Catalina Ponor Body Fit:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.