Plase Insecte Ieftine » Plase Tantari Bucuresti & Ilfov

Plase Insecte Ieftine » Plase Tantari Bucuresti & Ilfov

Detalii Afacere

Incepand cu anul 2003 Compania noastra a dorit sa aduca pentru fiecare client produse Premium la preturi foarte accesibile pentru orice tip de client. Inca de la infiintare am invatat sa ascultam, sa invatam, sa analizam si impreuna cu dvs. sa devenim Profesionisti in tot ceea ce facem, va multumim.

Cunoasteti Companianoastra mai bine

Plase Insecte Ieftine si-a inceput activitatea in anul 2003 si a dorit sa isi axeze activitatea pe toate tipurile de clienti care doreau montarea de plase insecte , rulouri exterioare sau rolete interioare la cel mai inalt nivel privind calitatea produselor, profesionalism si pretul foarte accesibil. De atunci si pana in prezent am reusit sa dezvoltam si sa mentinem la toata gama produselor Premium un pret foarte accesibil si o durata de asteptare foarte scurta.

Locul ideal in piataUna dintre primele 3 CompaniiAvem o ambitie foarte mare, ne place ca fiecare client sa fie multumit de produsele si serviciile noastre si sa mentinem Calitatea produselor si Serviciilor Noastre.Suntem determinati si avem Solutii FiabileGasim cele mai bune solutii pentru toate nevoile dvs.Cautam in permanenta sa oferim tuturor clientilor nostri cele mai fiabile solutii pentru tipul de produs comandat sau modul de montare al produselor noastre.Avem o Echipa de ProfesionistiObtine cele mai bune solutii pentru oricare dintre ideile taleCu echipa noastra formata inca din anul 2003 reusim in permanenta sa imbunatatim si sa optimizam solutii pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai bune decizii.SolutiiInovatoare si idei

De fiecare data in momentul in care am luat contact cu un client am dorit sa aflam de la el ce doreste exact, dupa care impreuna am stabilit de comun acord care este cel mai bun si fiabil produs pe care il poate alege atat din punct de vedere fiabil cat si actionare.

In proportie cu 96% din clienti am reusit impreuna sa gasim solutia ideala pentru nevoile de care aveau nevoie si sa rezolvam toate problemele pe care le intampinau in cel mai scurt timp posibil si totul datorita sfaturilor reciproce.

Cele mai noitehnologii

Inca de la inceput am gandit in asa fel incat toate produsele noastre sa respecte cerintele UE in materie de Siguranta, Poluare si sa fie Ecologice. De aceea ne-am dorit ca in permanenta sa imbunatatim si sa oferim toate cele de mai sus clientilor nostri.

Produsele noastre sunt Reciclabile, Neinflamabile si nu produc nici un fel de disconfort in ceea ce priveste calitatea aerului si continuam in permanenta sa gestionam totul ca la carte si sa respectam cu strictete cerintele Uniunii Europene.

Solutii deproiectare

Toate produsele noastre sunt in permanenta optimizate si gandite in asa fel pentru a putea multumii 100% din clientii care apeleaza la produsele si serviciile noastre. Din pacate incercam in permanenta sa putem oferii clientilor care au blocuri reabilitate sau nou construite solutii si pentru acel tip de termopan ingropat in structura exterioara.

Momentan se lucreaza la dezvoltarea unui profil din aluminiu extrudat cu o grosime de maxim 15 mm dar acest lucru va fi accesibil incepand cu anul 2021.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Plase Insecte Ieftine » Plase Tantari Bucuresti & Ilfov:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.