Detalii Afacere

Nea Plăcut este o listă cu cele mai bune obiecte, unelte și gadget-uri pentru oamenii care doresc să economisească timpul și stresul de a afla cum și mai ales ce să cumpere. Momentan editorii noștri se concentrează pe Electronice, dar ne dorim ca în timp sa devenim o sursă de informații pentru o bază cat mai largă de produse. Misiunea noastră este ca indiferent de ce fel de lucru ai nevoie – tastaturi de gaming sau televizoare sau purificatoare de aer – să îți facem cumpărăturile ușoare, sugerând cel mai bun produs.

Recomandările noastre sunt făcute prin documentare viguroasă, intervievarea și consultarea de opinie a multiplilor jurnaliști veterani, specialiști în domeniu și cercetători. Considerați-ne o listă cu cele mai bune produse pentru lucrurile de zi cu zi; o galerie curativă plină cu obiecte interesante și utile; o scrisoare de mulțumire pentru designeri și ingineri care creează lucrurile care ne fac viața mai bună; un Nea Plăcut cu experiență vastă de viața și abilități de cercetare de nivel superior care testează tot ce cumpără, astfel încât tu să nu mai fii nevoit sa o faci. Scopul este de a face achiziționarea de produse excelente mult mai ușoară, astfel încât să vă petreceți timpul bucurându-vă de viață.

Ne mândrim cu respectarea standardelor jurnalistice riguroase și a eticii și ne menținem independența editorială față de operațiunile noastre de afaceri. Recomandările noastre sunt întotdeauna făcute în întregime de către echipa noastră editorială, fără a primi informații de la echipa noastră de venituri, iar scriitorii și editorii noștri nu au cunoștință de nicio relație de afaceri a companiei.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Nea Placut:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.