Nayls.ro

Nayls.ro

Detalii Afacere

Manichiura este mai mult decat o interventie cosmetica, este un mod de a mentine unghiile mainilor curate si sanatoase. Termenul provine din limba latina ( manus=mana si cure=ingrijire) si se refera doar la ingrijirea unghiilor sau poate insuma si tratamentul oferit mainilor.

Structura unghiei:

1. Lunula - delimiteaza prelungirea unghiei si se vede mai bine la degetul mare decat la celelalte unghii.

2. Lama carnoasa - este alcatuita/formata din celule care nu contin nici celule nervoase si nici sange si provin din matrix. Celulele formeaza trei straturi suprapuse a caror unire este sustinut de o substanta formata din grasimi si apa, dar nu toate au aceeasi consistenta. Cea superioara este mai dura, cea mijlocie este mai putin dura, cea inferioara este moale.

3. Extremitatea libera - este separata de deget si este partea expusa crapaturilor si loviturilor.

4. Matricea - este partea vie a unghiei ce produce celule moi care resping celulele moarte spre exterior. Vitalitatea si calitatea celulelor sunt responsabile pentru aspectul unghiei, atata timp cat cresterea nu este afectata de leziuni sau alte influente nocive. Cresterea unghiei este incetinita in cazul in care matricea este ranita. 

5. Cuticula - este o bucata de piele care incadreaza lama cornoasa, producand celule vii, respingandu-le pe cele moarte.

Formele unghiei:

- patrata

- evazata

- ascutita

- rotunda

- ovala

Tipuri de unghii:

1. Unghiile fragile subtiri - indica o deficienta de vitamine care daca nu este insotita de alte reactii se poate rezolva cu o cura de 7 zile cu minerale si polivitamine. Lunile in care este indicata cura sunt septembrie si aprilie

2. Unghiile ingrosate - apar in urma folosirii in exces a unor produse de curatare(sau slaba lor calitate), sau in urma unei micoze sau a unui parazit.In cazul micozei, unghia obtine o culoare alb-galbuie.

3. Unghiile moi - sunt supuse exfolierii in lipsa de vitamine si proteine.

4. Unghiile curbate - daca sunt foarte curbate peste deget, acestea indica existenta unor boli cronice. Desprinderea ei de patul unghial indica existenta unei infectii sau ciuperci. Infectia matricii se manifesta sub aspectul de tesut inflamat in interiorul caruia se stocheaza puroi in imediata regiune a bazei unghiei. Aceasta afectiune este provocata de bacterii si este contagioasa. Se recomanda consultul medicului.

5. Unghiile albastrui- sunt unghii ce apar din cauza anemiei sau a toxicitatii din organism.

6. Unghiile ridicate - sunt cauzate de aparitia micozei; vizual este ridicata fata de piele, iar sub unghie sunt formate mai multe straturi de celule moarte.

7. Unghiile roz- sunt unghiile sanatoase.

Bolile unghiilor:

1. Onicoliza - este separarea nedureroasa a unghiei fata de patul unghial. Poate fi un semn a unei infectii, a unei boli de piele, a unor boli interne, iar cele mai multe cazuri sunt la femeile cu unghii lungi, datorita lungimii care contribuie la efectul de parghie asupra patului unghial, cauzand indepartarea. In alte cazuri poate fi provocata de o dermatita alergica, o trauma, expunerea la apa sau la substante chimice. Infectia apare in spatiul de sub unghie capatand culoarea verde, galbena sau alba.

2. Micoza- este cea mai intalnita boala a unghiilor si este cauzata de paraziti vegetali. Se prezinta cu striatii galbene in interiorul unghiei sau ca o incarcatura albicioasa care se poate razui. Porneste de la partea libera a unghiei si se raspandeste catre radacina. Pe masura ce infectia avanseaza apar neregularitati, straturile se desfac si se lasa sa se vada partea bolnava a unghiei. Micoza apare mai ales la persoanele care merg la piscina sau la salile se sport si la sportivi. Se vindeca greu, iar daca se neglijeaza duce la pierderea unghiei. 

3. Panaritiu - este o boala generata de bacterii si este o inflamatie a tesutului in jurul unghiei. Netratarea infectiei poate duce la pierderea unghiei.

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de modele si culori, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. De aceea, Nayls.ro va poate oferi o gama larga de forme, modele si culori, in functie de cerintele fiecaruia.

Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana cel mai bine cu unghia naturala.

Unghiile cu gel realizate de Nayls.ro pot oferi numeroase avantaje precum durabilitatea unui aspect impecabil sau protejarea unghiilor naturale de zgârieturi sau de acțiunea factorilor externi precum umiditatea. Dacă unghiile tehnice sunt aplicate cu profesionalism, ele nu vor dauna unghiilor naturale. Printre avantajele unghiilor cu gel trebuie amintit faptul ca unghiile naturale își vor continua creșterea naturală chiar și cu straturile de gel aplicate deasupra lor. Având în vedere faptul că ele sunt protejate de intemperii prin intermediul straturilor de gel, veți putea constata faptul că unghiile naturale vor deveni mult mai frumoase și puternice, lucru pe care îl veți putea constata imediat după îndepărtarea gelului.

Tot la capitolul avantaje se enumeră și faptul că dintre toate modelele de unghii false, unghiile cu gel ofera cel mai natural look. Unghiile cu gel de calitate superioara realizate de Nayls.ro sunt flexibile si subtiri asemeni celor naturale, însă au un luciu deosebit păstrându-și în același timp aspectul incolor fără să se îngălbenească precum alte tipuri de unghii false. In ceea ce privește design-ul unghiilor tehnice, e bine să știți că posibilitățile sunt infinite. modelul sau culoarea acestora pot fi modificate in orice moment astfel încât unghiile să devină un accesoriu veritabil asortat la ținuta sau la dispoziția fiecăruia. in acelasi timp, unghiile cu gel pot deveni un bun instrument de creștere a încrederii de sine și a felului în care o persoană se vede pe sine. Având în vedere ritmul vieții cotidiene și faptul că timpul pare că nu mai ajunge, unghiile cu gel ar putea fi o bună opțiune tocmai având în vedere durabilitatea lor, dar și aspectul estetic permanent îngrijit pe care îl oferă.

In acelasi timp, unghiile tehnice pot fi aplicate in straturi subțiri având o textură flexibilă asemeni unghiilor naturale însă cu o durabilitate vizibil mărită. De regulă unghiile cu gel realizate de Nayls.ro nu se ciobesc și nu crapă, însă pot exista și excepții.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Nayls.ro:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.