Medsocial.ro Ingrijire batrani la domiciliu

Medsocial.ro Ingrijire batrani la domiciliu

Detalii Afacere

Medsocial este dedicată furnizării de servicii de îngrijire la domiciliu pentru bătrâni și bolnavi, combinând profesionalismul cu empatia. Oferim o gamă largă de servicii pentru a asigura bunăstarea și confortul pacienților noștri în propriul cămin:

  • Îngrijire Bătrâni la Domiciliu: Asistență în activitățile zilnice precum igiena personală, administrarea medicamentelor, pregătirea hranei și menaj, pentru a asigura un stil de viață demn și confortabil pentru seniori.
  • Asistență Medicală la Domiciliu: Monitorizare regulată a parametrilor de sănătate (tensiune arterială, glicemie, temperatură), administrarea tratamentelor (injecții, perfuzii), îngrijirea plăgilor și escarelor, oferind servicii medicale de înaltă calitate direct la domiciliu.
  • Kinetoterapie: Sesiuni de kinetoterapie personalizate pentru recuperare fizică, masaj terapeutic și exerciții adaptate, pentru a îmbunătăți mobilitatea și starea generală de sănătate a pacienților.
  • Consiliere Socială: Suport emoțional și social, consiliere pentru pacienți și familiile lor, ajutând la integrarea socială și menținerea respectului de sine.
  • Monitorizare Sănătate 24/7: Utilizăm tehnologii avansate pentru a monitoriza constant starea de sănătate a pacienților, inclusiv dispozitive digitale pentru măsurarea ritmului cardiac, tensiunii arteriale, temperaturii corporale și nivelului de oxigen din sânge.
  • Servicii Personalizate: Creăm planuri de îngrijire adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient, asigurându-ne că fiecare primește îngrijirea specifică de care are nevoie.

Suntem singura societate comercială licențiată din Galați care oferă servicii sociale la domiciliu, și ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști dedicați.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Medsocial.ro Ingrijire batrani la domiciliu:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.