Linoleum Covor PVC Mocheta Pardoseli PVC Parchet - furnizare si instalare - importator direct

Linoleum Covor PVC Mocheta Pardoseli PVC Parchet - furnizare si instalare - importator direct

Detalii Afacere

Pardoseala folosita pentru amenajarea spatiilor medicale (pardoseli pvc spital) este deosebit de importanta deoarece pardoseala aleasa trebuie sa combine caracteristici precum comfortul, design, culoare,  cu o serie de calitati speciale precum nivelul ridicat de igiena, usurinta intretinerii si control static.

Pardoseala destinata spatiilor cu solictari speciale – in categoria carora intra spitalele, clinicile medicale, laboratoare de analize, clinici stomatologice – este necesar sa creeze o atmosfera placuta si sa prezinte un inalt grad practic si de siguranta. Astfel, alegerea unei pardoseli adecvate pentru institutii de sanatate trebuie sa raspunda mai multor cerinte. Alegerea celor mai potrivite pardoseli, montarea lor, precum si intretinerea ulterioara vor conduce la crearea unui mediu natural si placut din punct de vedere estetic, determinand o stare de bine si avand un efect pozitiv asupra angajatilor, vizitatorilor si in specail, asupra pacientilor.

Designul si culorile influenteaza functiile organismului uman precum pulsul, tensiunea, ritmul cardiac si pot reduce stresul sau depresia, deci nu trebuie alese la intamplare. Totodata, in functie de destinatia spatiului amenajat – hol, sala de asteptare, sala de mese, sala de operatie, saloane bolnavi, spalatorii – materialul ales trebuie sa corespunda solicitarilor specifice.

 

De ce este importanta alegerea pardoselilor speciale spatiilor medicale?

Motivele sunt numeroase, insa printre cele mai importante se regasesc:

Produsul ales joaca un rol deosebit de important in controlarea si prevenirea infectiilor. Statisticile arata ca in fiecare an milioane de oameni dezvolta infectii contractate in spital, iar de nenumarate ori aceste infectii au repercursiuni grave asupra acestora, conducand la disabilitati grave si irecuperabile.

Pardoselile special create pentru astfel de spatii, prezinta o serie de calitati care asigura controlul gradului de infectare cu microorganisme nocive.

Autoritatile sanitare au trasat directii clare de urmat in ceea ce priveste amenajarea spatiilor medicale cu pardoseala. Pardoselile medicale sunt foarte rezistente la trafic, la actiunea substantelor de curatat precum si a substantelor chimice, frecvent folosite in laboratoarele medicale. Acestea isi mentin proprietatile chimice si fizice pe intreaga durata de folosinta. Sunt usor de curatat si intretinut.

  Produsele sunt tratate antibacterial si antimicrobial. Bacteriile si fungii pot dezvolta pe suprafata pordoselilor infectii si astfel conduc la numeroase probleme precum decolorarea pardoselilor, acestea devin urat mirositoare, lipicioase si lipsite de stralucire. Tratamentul aplicat pardoselilor asigura mentinerea proprietatilor si prelungesc durata de utilizare a pardoselilor.

Tipurile de pardoseli pretabile pentru instalarea in institutiile spitalicesti sunt:

   Pardoseli din PVC omogene – sunt formate dintr-un singur strat si sunt extrem de rezistente. Cele mai bune pardoseli din aceasta categorie au primit denumirea de pardoseli inteligente, pentru ca ele contin combinatia perfecta de materiale de calitate cu a treia generatie de poliuretan, care face ca pardoseala sa nu necesite lustruire speciala cu substante chimice asa cum necesita majoritatea tipurilor de pardoseala. Prin urmare, pardoselile inteligente sunt foarte utile si economice in ceea ce priveste intretinerea lor.

Pardoseli din PVC eterogene – prezinta un suport din poliuretan, care impiedica depunerea murdariei, simplifica procesul de curatare si ofera o mai mare rezistenta la abraziune. Toate pardoselile eterogene prezinta caracteristici antibacteriene si fungicide. Linoleum natural – este fabricat din pluta, rasina, rumegus si ulei de in, fiind astfel un produs 100% natural, foarte rezistent la zgarieturi si produse chimice.

Linoleum este o pardoseala antibacteriana naturala care confera protectia speciala necesara spatiilor medicale.

Pardoseli speciale – antistatice si conductive, destinate salilor de oparatii sau cu aparatura medicala (ultrasunete, scanere s.a.); – pardoseli antiderapante pentru bucatarii, cantine; – pardoseli si tapete pentru laboratoare si puncte de alimentare cu apa

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Linoleum Covor PVC Mocheta Pardoseli PVC Parchet - furnizare si instalare - importator direct:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.