Kinetoterapie Focsani

Kinetoterapie Focsani

Detalii Afacere

Programele de kinetoterapie sunt special concepute tinând cont de constitutia pacientului, vârsta, afectinea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfăsoara, stadiul de evolutie a bolii, existenta altor afectiuni. In cadrul programelor fiecare pacient este abordat individual.  Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscare, efectuat prin programe de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate.

În funcție de scop, aceasta poate fi:

  • de recuperare,
  • curativă sau
  • profilactică.

În schimb, în funcție de tehnicile folosite, poate fi kinetoterapia de tip anakinetic și kinetoterapia de tip kinetic.

Dintre acestea, prima categorie cuprinde imobilizarea și posturile, iar cea kinetică acoperă tehnici dinamice și statice (mobilizare activă și pasiva, contracții izometrice, relaxare musculară).

Cat timp se face kinetoterapie?

Durata de tratament variazā în funcție de necesitățile și particularitățile pacienților (ex: afecțiunea de care suferă, severitatea simptomatologiei, vârsta, resursele organismului).De asemenea, durata unei ședinte (30 minute, 60 minute etc.) și frecvența efectuării lor (de două ori pe săptămână, de trei ori pe saptămână etc.) se stabilesc de către specialist, dar întotdeauna în cadrul unei discuții cu pacientul.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Kinetoterapie Focsani:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.