Kbk Store

Kbk Store

Detalii Afacere

Pe site-ul KBK Store găsești toate produsele de care ai nevoie, din sfera instalațiilor de:

-apă și purificatoare (filtre pentru apă prin Osmoză inversă și nu numai);

-aparat de aer condiționat pentru proiecte rezidențiale și comerciale;

-sisteme de ventilație;

-dispozitive pentru Smart House etc.

Website-ul companiei a fost structurat așa astfel încât să-ți fie extrem de comod să te loghezi, să adaugi în coș produsul dorit, să plasezi comanda și apoi să fii contactat de către reprezentanții companiei pentru a preciza datele comenzii tale și adresa.

În catalogul site-ului poți accesa și compartimentul de filtre de apă pentru robinet, purificatoare de apă potabilă, materiale de filtrare și multe altele. Compania KBK Store le-a plasat pe website pentru a-ți oferi comoditate în alegerea produsului de care ai nevoie.

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat pentru locuință sau pentru afacerea ta, îl găsești, la fel, pe site-ul KBK Store. Special pentru tine am creat subcategorii, care te vor ajuta să alegi dispozitivul perfect pentru necesitățile și dorințele tale.

În plus, ai la dispoziție un sortiment larg de ventilatoare de recuperare a căldurii - dispozitive care oferă acces la aerul „stradal” din apartament, în timp ce îl curăță de diverse tipuri de poluanți.

Găsești dispozitive Smart House în România pe site-ul KBK Store. Îți oferim o gamă largă de produse pentru casa ta inteligentă, cu scopul de a-ți ușura viața cotidiană cât mai mult posibil. Senzori de ușă sau geam, încuietoare inteligente, senzori de temperatură și umiditate, sisteme de supraveghere video și multe altele sunt la dispoziția ta pentru a-ți asigura locuința cu toate cele necesare unei vieți fără griji.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Kbk Store:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.