Icoane De Argint | Icoane originale livrate in 24 de ore | Icoane grecia

Icoane De Argint | Icoane originale livrate in 24 de ore | Icoane grecia

Detalii Afacere

Vindem icoane. De ce?Pentru că ocupă un loc aparte în sufletul nostru. În sufletul nostru al celor din spatele acestui ecran și al tău. Iar dacă ai ajuns să citești aceste rânduri înseamnă că și pentru tine o icoana înseamnă „ceva”.Ciprian Onofrei, Administrator Icoane de ArgintVindem IcoaneDeArgint. De ce?Pentru că sunt frumoase.

Icoanele nu sunt o „marfă”, un „ceva” pe care să-l cumperi și gata. Ele simbolizează sau oglindesc o parte din sufletul tău și al meu. Pentru a cumpăra o icoană trebuie să simţi că ţi-o dorești, să vrei să o ai sau la un nivel mai profund să dorești să o dăruiești. Iar atunci când decizi să o dăruiești, împreună cu o icoană dăruiești și o parte din inima ta.

Am ajuns să vindem icoane dintr-o întâmplare sau mai precis spus din mai multe întâmplări succesive. Eram într-un magazin din Grecia într-o suburbie a Atenei. Pe lângă multe produse tradiţionale lucrate manual de artizani greci, într-un colţ erau câteva icoane. Văzându-mă că sunt interesat, proprietarul magazinului m-a invitat într-o altă încăpere plină plină plină cu icoane. Atunci am văzut prima dată la un loc icoane ortodoxe, icoane catolice, icoane pe sticlă de Murano, icoane mici cât o monedă sau icoane mari de peste un metru, icoane sculptate în lemn, icoane turnate în piatră, icoane litografiate, diptice, triptice, icoane cu magnet să le poţi prinde de frigider etc.

Am petrecut ceva timp printre rafturi și în cele din urmă am cumpărat o icoană. Era o icoana de argint cu Cina cea de taină. Am adus-o acasă și am așezat-o la loc de cinste. În sufragerie pe o etajeră. Cât credeţi că a stat acolo? Fix o săptămână. Până a văzut-o cineva drag mie care mi-a cerut să îi aduc una la fel. Şi-o dorea foarte mult. Iar pentru că în acea perioadă ajungeam în Grecia la interval de 1-2 săptămâni am acceptat să îmi cumpăr alta. I-am dăruit-o pe aceea. Și mi-a făcut plăcere să o dăruiesc. Chiar și astăzi, după atâţia ani îmi amintesc cu plăcere de acel moment. De bucuria bucuriei lui.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Icoane De Argint | Icoane originale livrate in 24 de ore | Icoane grecia:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.