Hopi Logistics Romania

Hopi Logistics Romania

Detalii Afacere

Cu o experienta de peste 25 de ani, HOPI ofera clientilor si partenerilor sai din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, solutii logistice profesionale complete, de la transport pentru orice regim de cantitate si temperatura pentru segmentul FMCG, livrare FTL, LTL, servicii de depozitare complete, includ coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.

Oferim servicii de transport in regim de camioane intregi si grupaj in Europa, cu preponderenta in zona Europei de est. In Romania desfasuram activitati de transport international prin partenerii nostri contractuali selectati cu atentie.

Operam 3 depozite in Timisoara si Bucuresti, in locatii strategice langa autostrada A1, cu o capacitate totala de 50 000 paleti si un rulaj de peste 1 500 000 paleti anual.

Ne mandrim cu serviciile de inalta calitate si personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri, fie companii multinationale cat si locale si antreprenoriale: Procter&Gamble, Dalli, Fater, Mars, Canpack, DS Smith, Azur.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Hopi Logistics Romania:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.