Gratiela Vlad - trainer, speaker, antreprenor

Gratiela Vlad - trainer, speaker, antreprenor

Detalii Afacere

Sunt o persoană norocoasă.

Ultimii ani m-au învățat să îmi opresc hibernarea și să mă ridic, să trăiesc la potențial maxim.

Grațiela este numele meu. Sunt Manager și Formator Influencers Reborn și visez la ziua în care oamenii vor învăța să zâmbească sincer. Îmi doresc să merg pe stradă și să văd oameni liniștiți… să conduc și să văd respect și înțelegere. Să nu mai aud injurii, să nu mai simt tensiunea celor din jur.

Din păcate trăim într-o lume intoxicată de negativism, o lume care și-a făcut din nefericire un scop. Văd oameni aprinzându-se să dovedească altora că povestea lor este mai rea, că ei sunt mai asupriți, că lor le este cel mai greu… și nu pot decât să îi compătimesc. În loc să își facă un scop din fericire… se autosabotează continuu, hrănindu-se cu otravă.

Am peste 10 ani de lucru cu personalități diferite în mediul ONG, și alți 7 ani de când tot lupt să identific ce este acel ceva care ne determină pe noi să acționăm așa cum o facem. Și, după foarte multe războaie, am înțeles. Și niciodată nu am fost mai fericită să trăiesc, să iubesc, să fiu.

Și sunt… soție, mamă, fiică, prietenă, soră, noră, șefă… și probabil multe altele. Dar, înainte de orice, sunt binecuvântată să pot trăi viața pe care nici măcar nu mi-am imaginat vreodată că aș putea-o merita.

Acum misiunea mea este să plantez florile împlinirii de sine și în grădinile celor ce sunt pregătiți să îmbrățișeze primăvara.

Sunt conștientă că schimbarea pornește doar din interior, dar are nevoie de susținere exterioară. Tocmai din acest motiv îmi dedic energia împlinirii visurilor celorlalți.

Dacă și tu crezi că meriți mai mult și ești dispus să faci tot ce trebuie… te invit să participi la unul din cursurile pe care le organizez (disponibile pe Facebook) sau să ne auzim pentru o ședință GRATUITĂ de coaching!

Tot ce trebuie să faci este să îmi scrii pe blogul meu personal, pe Facebook, Youtube, mail sau să ne suni.

  • Tel: 0754.614.588
  • Influencers Reborn SRL: Râmnicu Vâlcea, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 53, et. 1 (vis a vis de Inspectoratul Școlar).

De asemenea, pentru sfaturi de sanatate, te asteptam pe blogul nostru de sanatate.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Gratiela Vlad - trainer, speaker, antreprenor:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.