Globalasig.md - asigurări online: RCA, CASCO, asigurarea bunurilor

Globalasig.md - asigurări online: RCA, CASCO, asigurarea bunurilor

Detalii Afacere

SRL Global Broker activează mai bine de zece ani pe piața asigurărilor din Moldova  sub brandul GlobalAsig, ocupând cu încredere o poziție de lider în Bălți și în nordul Moldovei.

Unul din principalele avantaje ale GlobalAsig este capacitatea de a cooperare cu diferite companii de asigurări, propunând clienților cele mai avantajoase oferte.

Arsenalul companiei include atât gama tradițională de asigurare a riscului pentru persoane fizice și companii, cât și noutăți dictate de tendințele globale în domeniul asigurărilor. Compania tinde  să ofere clienților săi cea mai bună și relevantă ofertă pe piața din Moldova.

Astăzi, să închei o asigurare nu este un lux, doar  grijă de sine și  rudele tale.

Noi produse de asigurare de la GlobalAsig

  • Asigurarea bunurilor în Moldova și România – include asigurarea bunurilor mobile și imobile, precum și răspunderea civilă față de terți. Aceasta asigurare complexă ofera protectie maximă pentru asigurat, intrucat compenseaza daunele in caz de incendiu, explozie, daune produse de fortele naturii sau  provenite din actiuni ilegale ale terților.
  • Asigurare privind infecția cu coronavirus Cvid-19 pentru călătorii în străinătate. Serviciul presupune rambursarea cheltuielilor pentru tratamentul bolii în afara Moldovei.
  • Un set de propuneri de asigurare auto: RCA , CASCO, Carte Verde. Agenții GlobalAsig  manifestă o abordare  individuală a fiecărui caz, profesionalismul și ofertele de asigurări, la prețuri accesibile, popularizează cultura asigurării în Moldova.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Globalasig.md - asigurări online: RCA, CASCO, asigurarea bunurilor:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.