Germandent - Implant Dentar Ieftin

Germandent - Implant Dentar Ieftin

Detalii Afacere

Vrei sa ai un zambet perfect intr-un timp record? Echipa noastra de medici specialisti foloseste tehnologii avansate pentru a-ti oferi un tratament sigur si confortabil, cu rezultate vizibile imediate. Nu mai amana, programeaza-te acum pentru a-ti redobandi frumusetea si sanatatea dintilor. Si nu uita, la noi, in cartierul Bucurestii Noi, gasesti implant dentar ieftin.

DE CE GERMANDENT

Profesionalism

Medicii nostri, pregatiti la cursuri si congrese nationale si internationale, vor aplica tratamente eficiente, minim invazive si foarte usor de tolerat de catre pacient.

Calitatea lucrarilor Pentru lucrarile executate utilizam materiale stomatologice superpremium, aparatura de ultima ora, iar partea de laborator se executa in cele mai bune laboratoare din Romania. Suntem in permanent contact cu evolutia tehnologica, chiar un pas inaintea ei.

Pasiune Facem medicina din pasiune si asta se simte. Vino si tu la un consult pentru a te bucura de o experienta unica la dentist!

Empatie Cunostintele avansate de psihologie fac din medicii de la Germandent adevarati destresori pentru pacientii care au frica de dentist.

Predictibilitate Cand alegi sa te tratezi la Germandent un lucru este clar, calitatea si satisfactia sunt garantate!

LABORATOR PROPRIU DE ANALIZE

Pentru pacientii cu afectiuni asociate, noi putem executa in cateva secunde urmatoarele tipuri de analize:

  • Glicemie
  • INR
  • Hemoglobina
  • Colesterol
  • Trigliceride
  • Masurare tensiune arteriala

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Germandent - Implant Dentar Ieftin:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.