Fotograf Evenimente Botezuri Iasi

Fotograf Evenimente Botezuri Iasi

Detalii Afacere

Ofer servicii foto video profesionale in Iasi – petreceri, evenimente, aniversari, serbari, absolvire, botezuri, sedinte foto individuale, cupluri si familii sau servicii foto video pentru imobiliare.

La orice eveniment voi captura fotografii care spun povestea evenimentului intr-un mod unic si emotional. Ca fotograf de eveniment sunt mereu atent la calitatea luminii, la nuante de culori, unghiuri si alte detalii care puse la cap la cap vor crea poze cat mai artistice.

In cele peste 100-150 de poze (uneori 150+)  suprinse la un eveniment de o ora vei primi imagini cu momentele importante cat si poze de grup si poze care suprind emotiile participantilor . Ca fotograf e important sa fiu mereu atent la mici detalii, culori, posibile unghiuri si la calitatea luminii care impreuna ma vor ajuta sa capturez imagini cat mai frumoase si mai creative.

Folosesc camere Sony, inclusiv Sony a7 III impreuna cu lentile precum Sigma 30mm f/1.4 sau Tamron 28-75mm f/2.8. De asemenea detin si un gimbal profesional (stabilizator) pentru a crea cadre video cat mai dinamice si artistice. 

Pentru servicii foto preturile incep de la 250 RON pe ora, insa daca e un eveniment de mai multe ore pretul va fi unul mai bun. De obicei o ora la un eveniment precum un botez vor genera intre 70-120 de imagini editate profesional si individual.

Tarifele pentru video la evenimente incep de la 400 RON pe ora in care veti primi o editare video profesionala intre 2-5 minute care va fi editat folosind muzica platita fara drepturi de autor atent aleasa pentru fiecare video si eveniment.

Pentru servicii foto video imobiliare tarifele vor fi stabilite in functie de marimea proiectului si preferintele fiecaruia.

Fotografiile si/sau materialele video le veti primi pe un site protejat prin parola unde veti accesa materialele la rezolutia originala pe care le puteti vedea si copia fie individual fie toate la un loc. Veti avea acces gratis la aceasta galerie online timp de 6 luni. Daca optati sa primiti materialale si pe un stick USB pot livra si in felul asta fara nici un cost in plus.

Pentru contact puteti folosi numarul sau e-mailul afisat aici in anunt.

Pentru mai multe detalii despre mine si serviciile mele puteti accesa site-ul propriu la andreiturca.ro – Fotograf Evenimente Iasi.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Fotograf Evenimente Botezuri Iasi:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.