EduVolt - Materiale didactice si mobilier scolar

EduVolt - Materiale didactice si mobilier scolar

Detalii Afacere

Eduvolt.ro, sursa Dumneavoastra de produse pentru invatamant. Ne bucuram ca cititi aceste randuri si va asiguram ca suntem dedicati in a va oferi cele mai bune produse, cu accent pe calitate, fiabilitate, grija fata de clienti si solutii personalizate.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul educational, dar si in productia si comercializarea produselor suport pentru acesta, fondatoarea magazinului Eduvolt.ro a strabatut un drum lung, incepand de la momentul predarii la catedrele din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si a Liceului de Informatica din Cluj-Napoca, fiind mereu conectata la nevoile elevilor si ale profesorilor. In tot acest timp, pasiunea pentru invatamant si entuziasmul de a ajuta cat mai multe cadre didactice, elevi si parinti, ne-a condus la cercetare intensa si ne-a dat impulsul de a transforma munca grea si inspiratia intr-un magazin on-line in plina expansiune.

Echipa de la Eduvolt.ro, impreuna cu colaboratorii si partenerii nostri servim acum clienti din intreaga tara si suntem incantati sa fim o parte a comertului corect din domeniului educational. Speram sa va bucurati de produsele noastre la fel de mult precum ne face si noua placere sa vi le oferim. Daca aveti orice intrebari sau comentarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru EduVolt - Materiale didactice si mobilier scolar:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.