Detalii Afacere

Editura For You aduce publicului român o selecție internațională de cărți de dezvoltare personală și cărți spirituale, împreună cu titluri din domenii ca psihologie, istorie, știință, vindecare alternativă și nu numai.

Autorii publicați de Editura For You au adus revelații, inspirație, speranță și bucurie în sufletul cititorilor editurii. Începând cu Neale Donald Walsch, autorul renumitelor Conversații cu Dumnezeu, și continuând cu Deepak Chopra, dr. Bruce Lipton, dr. Alberto Villoldo, Jasmuheen, dr. David Hawkins, Paul Ferrini, Gregg Braden și mulți alții, editura v-a prilejuit întâlnirea cu gânditori con­temporani care au schimbat paradigme de gândire și au răspândit mesajul Iubirii în suflete dornice de a-și afla Sensul.

De asemenea, valul de cunoaștere și inspirație generat de noi a dus la apariția a numeroase grupuri de căutători întru spiritualitate ce duc mai departe mesajul și tehnicile de creștere spirituală din cărțile noastre. Printre acestea s-a distins Grupul de Studiu Editura For You, un spațiu al dialogului între cititori, autori și experți în diverse tehnici de cunoaștere, vindecare și dezvoltare personală.

În această călătorie frumoasă și plină de revelații a avut loc și întâlnirea semnificativă cu Irina Binder; fenomenul Fluturi a creat o altă pre­mieră în spațiul editorial românesc, astfel încât ne-am propus să ne diversificăm oferta de cărți cu potențial de transformare spirituală.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Editura For You:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.