Detalii Afacere

EBS - ELECTRIC este un grup integrat de companii, cu sedii în România și Austria având experiență în realizare prototip, design de produs, producție electronică și testare funcțională. Dispune de soluții de asamblare în tehnologie SMT si THT.

Suntem specializați atât în proiectarea schemelor, cât și în asamblare finală de produse electronice. De asemenea, oferim servicii de dezvoltare software și programare microcontrollere.

Soluțiile noastre de producție electronică cuprind servicii complete de aprovizionare componente electronice, asamblare PCB, lăcuire selectivă, asamblare cabluri, testare funcțională și rework, având în același timp capacitatea și experiența de a transpune ideile dvs. în soluții tehnologice reale, prin serviciile de dezvoltare de produs: realizare prototip, proiectare schematică & layout, dezvoltare aplicații software pentru microcontrollere. De peste 25 de ani, producem, asamblăm și testăm componente și echipamente electronice pentru aplicatii industriale și rezidentiale.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru EBS Electric:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.