Dust Busters | Firma de Curatenie Bucuresti

Dust Busters | Firma de Curatenie Bucuresti

Detalii Afacere

Firma de curatenie Dust Busters este localizata in Bucuresti si ofera servicii de curatenie profesionala la un pret accesibil prin integrarea tehnologiei in activitatile zilnice de curatenie. Dust Busters este o companie nou lansata pe piata care isi propune sa livreze servicii de curatenie generala complete și eficiente. Planificam impreuna cu dumneavoastra, alegem echipa iar locatia dumneavoastra se va bucura de un aer nou, curat, memorabil.

Oriunde, oricand pentru oricine! Dupa aceste caracteristici isi desfasoara echipele noastre activitatea. Suntem pregatiti pentru orice locatie, fie ca vorbim de servicii de curatenie la domiciliu, curatenie in birouri, curatenie in spatii comerciale, curatenie in scari de blocuri sau curatenie industriala.

Misiunea echipei Dust  Busters este una simpla si mai ales benefica pentru familia sau afacerea ta: ne propunem sa oferim servicii de curatenie de calitate la un  raport calitate-pret foarte bun, pentru ca oamenii sa se poata bucura de un spatiu sigur, primitor si mai ales confortabil.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Dust Busters | Firma de Curatenie Bucuresti:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.