Duijndam Machines

Duijndam Machines

Detalii Afacere

Duijndam Machines doreşte să ofere clienţilor mașini second-hand fiabile. În plus, dorim să-i ajutăm clienţii noştri să-şi atingă obiectivele. Un astfel de obiectiv ar putea fi, de exemplu, îmbunătățirea calității produselor sau condițiilor de muncă, reducerea costurilor (forței de muncă) sau îmbunătățirea situației financiare al firmei. Împreună cu clientul, Duijndam Machines va căuta cea mai bună soluţie, pe baza cerinţelor şi obiectivelor clientului.

METODA NOASTRĂ DE LUCRU

Echipa Duijndam Machines caută zilnic cele mai bune maşini agricole şi horticole. Toate mașinile de pe site-ul nostru web sunt deținute de firma noastră. Duijndam Machines aplică reguli de achiziționare bine gândite și cumpără numai mașini de calitate la prețuri rezonabile. Dorim să ne ajutăm clienții cu raportul calitate-preț excelent al mașinilor din oferta noastră.

Maşinile sunt cumpărate numai după ce au fost inspectate şi testate. Imediat când ajung la punctul central de comercializare din Olanda, maşinile sunt verificate din punct de vedere tehnic, dacă este necesar curăţate şi reparate. Reparația este efectuată de personalul nostru tehnic, în colaborare cu experți și cu producătorii echipamentelor.

Înainte de livrarea mașinii către clientul, verificăm încă o dată mașinile. Vă garantăm starea perfectă de funcționare a mașinilor noastre, în caz contrar informăm clienții în mod deschis și evident. Dacă este solicitat, oferim și alte servicii, cum ar fi livrarea, garanția suplimentară sau instalarea mașinilor.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Duijndam Machines:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.