Detalii Afacere

Cu peste 15 ani experiență în avocatura de business din România, ne-am decis să facem serviciile juridice accesibile pentru toată lumea: vă invit pe magazinul online de contracte și documente juridice Docs & Deeds.

Ce oferim? Contracte profesioniste, cereri de chemare în judecată și alte documente juridice scrise de avocați, la un click distanță și la preț redus. Există modele predefinite ce pot fi descărcate instant, completate cu datele specifice ale clientului și folosite. Avem și posibilitatea comandării unui contract (sau alt document juridic) personalizat sau programării unor consultații sau analize juridice.

 De ce? Documentele noastre sunt elaborate de experți juridici și actualizate în mod constant. Accesul este imediat și online, iar prețurile semnificativ reduse prin comparație cu cele practicate de firmele tradiționale de avocatură.

Indiferent dacă ești un antreprenor în căutare de contracte business, un proprietar care își închiriază apartamentul sau ai avut ghinion cu vreun debitor care nu-și plătește datoria, Docs & Deeds poate ajuta!

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Docs & Deeds:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.