Dental Premier

Dental Premier

Detalii Afacere

Specialistii din clinica noastra au experienta necesara pentru a trata pacientii cu rigurozitate si profesionalism.

CENTRU DE EXCELENŢĂ DENTSPLY SIRONA – Liderul Mondial în Tehnologie Dentară!

Clinica noastra indeplineste cele mai inalte standarde internationale, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara! Astfel, medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, iar pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii «High Tech Dentistry»!

Medici cu certificări internaţionale prestigioase de peste 10 ani

Medicii nostri s-au specializat la cursuri internationale prestigioase in S.U.A., Germania, Franta, Anglia, Italia, Grecia, Ungaria, Austria, Spania, Monaco, Egipt, Polonia etc, si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte in tara si strainatate.

Expertii nostri in implantologie si chirurgie dento-alveolara au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, fiind unii dintre cei mai apreciati specialisti din Romania pentru restaurari dentare cu sistemul DINŢI INTR-O ZI – IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ ÎN 24H!

SUCCESUL UNUI TRATAMENT STOMATOLOGIC TINE IN PRIMUL RAND DE PREGATIREA SI EXPERIENTA MEDICULUI STOMATOLOG, apoi de tehnicile, de materialele folosite si de atentia pentru orice mic detaliu. PRETIOZITATEA DETALIILOR NE RECOMANDA! REZOLVAM CHIAR SI CELE MAI COMPLICATE CAZURI, GRATIE EXPERIENTEI VASTE IN RESTAURARI DENTARE COMPLEXE, DURABILE, FUNCTIONALE SI ESTETICE!

Mentinem contactul permanent cu noutatile din domeniu prin participarea la congrese, simpozioane, workshop-uri, literatura de specialitate care ne permit gasirea unor solutii in cele mai dificile cazuri, chiar si in cele fara speranta.

Peste 11700 de pacienţi, peste 2500 reabilitări totale şi peste 19200 de implanturi inserate cu succes

De-a lungul timpului am castigat increderea pacientilor nostri prin tratamente neinvazive, utilizand cele mai minutioase tehnici, totul desfasurandu-se in conditii sigure, aseptice si folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

In ultimii ani am redat cu succes zambetul a peste 11700 de pacienti, dintre care peste 2500 de cazuri de reabilitari dentare totale la mandibula si maxilar (implant dentar si dinti ficsi in 24h) si peste 19200 de implanturi dentare inserate cu succes.

Experienta noastra si dialogul constructiv cu pacientii sunt garantia succesului nostru comun!

Faptul ca reusim sa schimbam viata pacientilor nostri in bine si sa le oferim un motiv in plus sa zambeasca, este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre.

Recenzii

23 August 2020 O Părere Excelentă scrisă de :

probabil una dintre cele mai bune clinic stomatologice din bucuresti, daca nu din romania, in materie de lucrari protetice fixe pe implant dentar. eu si mama mea au beneficiat de implanturi dentare rapide la aceasta clinica si suntem bine mersi si foarte multumiti. ai si doi prieteni care si-au pus aparat dentar invizibil si la fel, totul foarte ok. deci recomand cu incredere orcui isi doreste dinti ficsi sau o dantura aliniata pentru zambet perfect!

Scrie o Recenzie pentru Dental Premier:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.