Danube Village - cazare in clisura Dunarii

Danube Village - cazare in clisura Dunarii

Detalii Afacere

Descoperă un complex turistic unic în țară, pe Clisura Dunării, în mijlocul naturii. La Danube Village, aerul proaspăt îți va limpezi gândurile încă de la începutul vacanței iar aventura, confortul și relaxarea, îți vor oferi o experiență inedită.

Capacitatea de cazare pe Clisura Dunării acoperă 16 locuri în căsuțe de vacanță cochete, cu terasă proprie și aer condiționat, asigurând standarde ridicate de confort.

Adițional, pensiunea dispune de numeroase alte facilitați precum acces la piscina, la rețea Wi-Fi, minibar, restaurant, parcare supravegheată video și ghid turistic.

Beneficiile mișcării și distracției în aer liber sunt nenumărate, de aceea orice ocazie de a petrece timp în natură nu trebuie ratată. Descoperă atracțiile turistice din zonă împreună cu noi. Plimbarea cu barca prin Cazanele Dunării e unul dintre modurile plăcute în care-ți poți petrece vacanța. Îmbină aventura și natura cu relaxarea și confortul. Vrei să te relaxezi la piscină sau pe ponton? Avem toate facilitățile disponibile pentru tine. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: rezervă o cameră in complexul nostru de casuțe și trăiește experiența unui concediu de vis!

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Danube Village - cazare in clisura Dunarii:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.