CURSURI WEB DESIGN

CURSURI WEB DESIGN

Detalii Afacere

Cursurile de Web Design si Informatica organizate de InovaTop au fost create ca urmare a solicitarilor si cererilor venite din partea cursantilor si clientilor nostri interesati de Web Design si Informatica. A fost conceput astfel, un program unic si complex de invatamant care urmareste transmiterea si insusirea temeinica a cunostintelor teoretice si formarea competentelor practice specifice, necesare unui web designer sau programator profesionist.

In conceperea cursurilor s-a pornit de la premisa ca oricine, fara experienta si avand doar cunostinte de operare pe calculator, in urma asimilarii temeinice a notiunilor de web design si programare predate, intr-o perioada relativ scurta de timp de ordinul lunilor, sa ajunga sa stapaneasca procedeele de lucru la un nivel profesionist.

Toate cursurile sunt structurate conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor, ce impun tehnici de invatare bazate pe aplicatii practice. Acestea conduc la o buna intelegere si aplicare a informatiilor teoretice.

Sub indrumarea lectorilor nostri avand experienta practica dovedita in programare, cursantii vor realiza pas cu pas, temele si proiectele de curs. Cursantii au acces online la documentatiile si suporturile de curs necesare.

Cursurile de Web Design si informatica se desfasoara la sala sau online, zilnic, in week-end, seral si includ mai multe module.Pentru detalii, si inscrieri contactati Departamentul Cursuri sau accesati www.cursuri-web-design.ro.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru CURSURI WEB DESIGN:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.