Curat si Sanatos - Firma de Curatenie Profesionala

Curat si Sanatos - Firma de Curatenie Profesionala

Detalii Afacere

Suntem o companie care oferă servicii complete de curățenie, de înaltă calitate pentru clienții comerciali, corporativi, industriali și rezidențiali.

Ne focusăm pe detaliile și exigentele tale, prin implicare directă (vizita în locație), comunicare bazata pe feedback, consiliere gratuită și disponibilitate pe tot parcursul colaborării.

Suntem aici, la datorie, în locația ta, ca tu să savurezi timpul liber.

Managementul nostru diligent și etica muncii sunt esențiale pentru filozofia afacerii și sunt esențiale pentru furnizarea de servicii de curățare consistente și de calitate. Ne mândrim că putem gestiona responsabil sarcinile desemnate de client.

Procesul de curățare se realizează cu cele mai noi echipamente cu funcții smart și bio, folosind produse non toxice (bio).

Suntem mereu preocupați de evoluția profesională a angajaților și adoptăm cele mai noi tehnici ș tehnologii în domeniu.

Orientat către clienți: Ne deservim clienții ca și cum ne-am servi. Valorăm feedback-ul lor și îl folosim pentru a ne îmbunătăți munca.

Orientat ecologic: alegem cu atenție cele mai bune și mai naturale produse de curățare care dau rezultate uimitoare.

Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura standardul ridicat de servicii. Suntem la curent cu cele mai noi inovații privind produsele și tehnologiile ecologice, permițându-ne să aducem tot ce este mai bun în casele clienților noștri.

Extindere / Creștere: ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung, care se dezvoltă constant. Prin urmare, întotdeauna aducem mai mulți oameni să lucreze pentru noi.

Alegeți-ne datorită reputației noastre pentru excelență. Suntem recomandați pentru calitatea servicilor oferite. Clienții pe care îi deservim se bazează pe noi pentru servicii de curățare consecvente.

<iframe frameborder="0" src="//www.youtube.com/embed/9N9LGuUMB-g" width="640" height="360" class="note-video-clip"></iframe>

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Curat si Sanatos - Firma de Curatenie Profesionala:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.