Creative Paper  - Atelier handmade de produse si accesorii personalizate !

Creative Paper - Atelier handmade de produse si accesorii personalizate !

Detalii Afacere

  

 Scopul Creative Paper este acela de a oferii  fiecarui dintre noi , a evenimentelor din viata noastra,  un concept unic si personal care sa “tulbure marea” de similitudini si indei preconcepute.

          Creative Paper reprezinta libertate, nonconformism, atitudine, nebunie …

“Descopera-ti singur limitele si nu le da voie celorlalţi sa ti le impună pe ale lor. E viata ta, sunt alegerile tale, este viitorul tau. Indrazneşte sa fii diferit!”  – Marius Simion

          Intr-o lume in care ideile si dorintele ne sunt induse iar limitele ne sunt definite de alte persoane, noi credem ca nici o idee nu este imposibil de realizat si merita sa ii acordam o sansa , asa ca asteptam sa ne surprindeti cu ideii noi si cat mai creative pentru a realiza impreuna, evenimentul dvs unic si special .

” Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubeşti ceea ce faci.”  – Steve Jobs

                 Scopul Creative Paper este de a creea alaturi de clientii nostri amintiri prin intermediul produselor si serviciilor noastre facute din dragoste .

                Creatiile  noastre sunt realizate din materiale atent alese de calitate superioara iar in multe din produsele realizate utilizam materiale reciclate in semn de respect pentru natura.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Creative Paper - Atelier handmade de produse si accesorii personalizate !:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.