Centru Daune Auto Sibiu - Schade Berater

Centru Daune Auto Sibiu - Schade Berater

Detalii Afacere

Schade Berater s-a nascut din nevoia clientului de a fi reprezentat de catre o societate specializata care urmareste doleantele si etica solutionarii corecte a solicitariilor de despagubire, societate care dispune impartial necesitatile atat ale clientilor cat si a societatiilor de asigurari.

Specialiștii noștri se dedică verificării dosarelor de daună pentru diverse companii de asigurări precum Asirom, Omniasig, Alianz Țiriac, Baar, Grawe, Generali, Groupama și altele. Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a vă asigura că procesul de verificare dosar daună și despăgubire este gestionat eficient și în conformitate cu standardele în vigoare.

Schade Berater este singura societate care se ocupa cu evaluarea , constatarea, consilierea si consultanta in caz de dauna auto si non auto , vatamari corporale , tamponari si accidente rutiere, cu sediul central in Sibiu , nefiind afiliata niciunui service auto , broker de asigurare, fiind total independenta , reprezentand clientul cu toate mijloacele legislative existente.

Schade Berater se va ocupa de consiliere de la primul apel dat la momentul accidentului pana la finalizarea dosarului de dauna .

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Centru Daune Auto Sibiu - Schade Berater:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.