Detalii Afacere

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul cazării muncitorilor, District Cazare Muncitori este cea mai mare companie de profil din țară, devenind lider de piață si deservind cu bucurie peste 600 de companii.

Alcatuită dintr-o echipa de oameni dedicați și profesioniști, compania noastra este specializată in gestionarea și administrarea diferitelor clădiri, pentru a oferi partenerilor noștrii locuri de cazare pentru personalul relocat din diverse domenii precum: industria ospitalității, construcții, horeca, etc.

De-a lungul timpului, am observat care sunt cele mai importante necesitați ale pertenerilor noștrii referitor la cazarea angajaților și am creat cele mai optime soluții care să satisfaca aceste nevoi.

Clădirile noastre sunt situate in puncte cheie ale orașului, la aproximativ 300 metri de Metrou și Ratb. Sunt dotate cu mobilă modernă, baie în fiecare cameră, TV și multe alte facilități menite să ofere un grad de comfort ridicat angajațiilor dumneavoastra, simtindu-se astfel ca acasă.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Cazare muncitori:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.