Casa Fabian - azil de batrani timisoara

Casa Fabian - azil de batrani timisoara

Detalii Afacere

Casa Fabian este un azil de bătrâni din Timișoara și totodată locul în care vei găsi siguranța și devotamentul de care părintele sau bunicul tău are atâta nevoie.

Încă din 2011, casa de bătrâni Fabian, din Timișoara și-a propus să ofere beneficiarilor cele mai bune condiții. Însă mai presus de asta, ne-am dorit și ne dorim în continuare să îi facem să se simtă ca acasă. Echipa noastră se dedică în totalitate beneficiarilor pentru ca aceștia să se bucure de o bătrânețe liniștită și de o ședere la standarde înalte.

De asemenea, una dintre clădiri este destinată în mod special îngrijirii bătrânilor care se confruntă cu afecțiuni precum Parkinson și Alzheimer și primesc tratamentul și îngrijirea necesare.

Știm ce este cel mai bine pentru fiecare în parte deoarece echipa noastră este alcătuită din personal specializat în domeniul medical precum medici, asistenți sociali, asistenți medicali și infirmieri, ceea ce face ca șederea părintelui sau bunicului tău aici să fie mai sigură și mai benefică lui.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Casa Fabian - azil de batrani timisoara:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.