Avocat Georgiana Petrov

Avocat Georgiana Petrov

Detalii Afacere

Sunt un avocat tânăr, pasionat de antreprenoriat, social media și tehnologie. Investesc permanent în propria dezvoltare antreprenorială, personală și profesională pentru a putea asigura clienților serviciile juridice de care aceștia au nevoie, în mod corect și asumat, dar și pentru a putea construi o relație profesională bazată pe comunicare continuă, asertivă și eficientă.

Asigur atat servicii de consultanta juridica cat si de asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti din Constanta si imprejurimi.

Mi-am propus sa fiu un partener pe care sa va bazati atunci cand intampinati o problema de natura juridica si care sa va ajute sa gasiti cele mai bune si rapide solutii.

Domeniile mele de practică sunt :

- dreptul penal

- drept civil : succesiuni (mosteniri), raporturi de familie (divort, casatorie, incredintare minori, tutela, obligatie de intretinere, emancipare minori), contracte vanzare, inchiriere, intretinere, comodat, transport, antrepriza (încheiere, negociere, redactare) , executare obligatii, drepturi reale (servituti, uzucapiune, abitatie, uz, uzufruct)

- executare silita

- dreptul afacerilor (suport juridic permanent pentru societăți)

- dreptul muncii

- drept contraventional

- sesizari CEDO.

Asa ca daca sunteti în cautarea unui avocat în Constanta care să vă fie un partener de încredere, ma gasiti pe Lăpușneanu 94, la parter.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Avocat Georgiana Petrov:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.