Zodiac floral. Ce floare ti se potriveste?

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Religie
Zodiac floral. Ce floare ti se potriveste? Zodiac floral. Ce floare ti se potriveste?

V-ati intrebat vreodata de ce va place in mod deosebit o floare? V-ati gandit ca s-ar putea sa fie una care sa va reprezinte perfect temperamentul si gusturile? Ei bine, daca si voi va incredeti in semne astrale si zodiace, aflati ca fiecare dintre noi, doamnelor, suntem reprezentate de o anumita floare in functie de ziua in care ne-am nascut. Lucrul acesta mi se pare teribil de interesant, cu atat mai mult cu cat in cazul meu s-a dovedit a fi perfect valabila aceasta asertiune.

Nu-i asa ca sunteti curioase sa aflati ce floare vi se potriveste in functie de ziua de nastere? edestin.ro iti spune ce floare ti se potriveste in functie de ziua in care te-ai nascut!

Floarea Soarelui este floarea reprezentativa pentru doamnele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28. Bujorul li se potriveste cel mai bine persoanelor nascute in zilele de: 2, 11, 20, 29.

Papucul-doamnei spune totul despre reprezentantele sexului frumos nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30.

Albastreaua este floarea preferata a persoanelor nascute in zilele de:  4, 13, 22, 31.

Despre Iris se spune ca este floare reprezentativa pentru femeile nascute in zilele de: 5, 14, 23.

Macul le reprezinta pe cele nascute in zile de: 6, 15, 24.

Orhideele sunt florile potrivite pentru persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25.

Margaretele merg mana-n mana cu personalitatea persoanelor nascute in zile de: 8, 17, 26.

Iar trandafirii sunt preferati de persoanele nascute in zile de 9, 18, 27.

Nu stiu daca tuturor li se potrivesc aceste flori, insa multe dintre prietenele mele mi-au spus ca, asemenea mie, s-au regasit in aceste randuri. Si ce sa mai spun despre prietenii mei, barbatii, care mi-au multumit ca in sfarsit au si ei un “ghid”, dupa care se pot ghida atunci cand sunt “nevoiti” sa aleaga un buchet de flori pentru doamnele din viata lor.

Schimband foaia, vreau sa ma adresez acum domnilor, care poate inca nu sunt “convinsi” sa riste cu aceste flori, reprezentative in functie de ziua nasterii. Domnilor, va las mai jos o descriere a florilor respective, care poate v-ar ajuta sa va dati seama daca li se potrivesc sau nu aceste flori.

Caracteristicile persoanelor in functie de floarea reprezentativa

Floarea-soarelui este o floare potrivita pentru persoanele care isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei, care, de cele mai multe ori, sunt expansive si dinamice. Uneori, aceste persoane pot fi descrise drept impulsive si imprudente, nesincere si severe.

Bujorul este potrivit pentru persoanele care dau dovada de perseverenta in orice situatie. Femeile carora le plac bujorul sunt cele care isi doresc sa iubeasca si sa se daruiasca intru totul celui iubit. Iar daca e sa intram in capitolul “defecte” ar trebui sa mentionam: inflexibilitatea si “dorinta” de a critica tot timpul.

Papucul-doamnei este floarea perfecta pentru persoanele care nu pot sta locului. Sunt super active si le place tot ce-nseamna nou. Din pacate, prin asta se intelege si faptul ca, de multe ori, sunt instabile si se razgandesc usor. In orice privinta.

Albastreaua este floarea ideala pentru persoanele fidele. Sunt ordonate, juste si odata ce au gasit persoana potrivita pentru ele sunt extrem de loiale. Din pacate, la capitolul exprimarea sentimentelor aceste persoane nu stau prea bine.

Buchet de 35 irisi mov, elegant si suav, gata sa fie pus in bratele persoanei iubite pentru a-i transmite dragostea ta toata.

Irisul este pentru persoanele care se adapteaza imediat la orice mediu. Sunt simpatice, sociabile si un vulcan in plina acitivitate. Din pacate, sunt extrem de independente, si odata incalcata libertatea lor, se declanseaza iadul.

Macul este floarea care descrie perfect persoanele care reusesc sa anticipeze orice situatie. Nimeni nu are niciun secret fata de aceste persoane, caci au un simt al perceperii extrem de dezvoltat. Sunt persoane rafinate si deseori se cufunda in reverii adanci. Din pacate, partea proasta este ca n-au incredere in nimeni, si totodeauna vor ceva mai bun.

Orhideele sunt ideale pentru persoanele care au un simt al datoriei dezvoltat. Cele care in genere evita conflictele si sunt gata imediat sa le dea o mana de ajutor celor din jur. Din pacate, tot aceste persoane sunt si cele sufera in tacere si de multe ori aluneca pe panta melancoliei.

Margaretele sunt florile ideale pentru persoanele modeste, tandre, dar prudente. Nu au foarte multi prieteni, insa cei care sunt in viata lor sunt clar de nadejde.

Trandafirul descrie perfect persoanele care nu dau in spate atunci cand se ivesc situatii dificile, si care, de multe ori, se transforma in niste leoaice pentru a-si apara familia, prietenii, etc.