Zodiac 2020

Zodiac 2020 Zodiac 2020

Studiul astrologiei este expansiv, complex si transformator. In ciuda nuantelor, cel mai fundamental principiu al astrologiei se bazeaza pe cele 12 semne familiare ale zodiacului. De-a lungul secolelor, fiecare semn si-a dezvoltat propriile asociatii - inclusiv mituri, animale si culori - si propriile sale caracteristici. Fiecare semn are o abordare individuala a vietii, completata cu atuuri dinamice si slabiciuni frustrante.

Niciun semn nu este perfect de la sine. Diversitatea zodiacului completeaza roata astrologica.

Semnul soarelui este plafonul cosmic de lansare atat pentru astrologi amatori, cat si pentru profesionisti. Semnul tau de soare este determinat de data nasterii tale si reprezinta personalitatea ta esentiala, sentimentul de sine, preferintele de baza si modalitatile prin care te misti prin lume. Aceasta plasare astrologica arunca lumina asupra darurilor tale intrinseci, precum si asupra punctelor tale oarbe. Bucuriile, dorintele, defectele si temerile sunt ceea ce face ca un semn de soare sa fie special si unic. Cand este combinat cu celelalte planete din graficul dvs., creeaza profilul distinctiv care serveste ca amprenta astrologica.

Sunteti gata sa va duceti cunostintele de astrologie la nivelul urmator? Exista patru triplicitati si cvadruplicitati care categorizeaza in continuare cele douasprezece semne. Daca aceste cuvinte par a fi gibris, nu va blocati: Conceptele sunt usoare. Triplicitatea este astrospeak pentru elemente, care includ focul (semnele de foc sunt Berbec, Leu si Sagetator); pamant (semnele pamantului sunt Taur, Fecioara si Capricorn); aer (semnele de aer sunt Gemeni, Balanta si Varsator); si apa (semnele de apa sunt Rac, Scorpion, Pesti). In general, semnele de foc sunt pasionante si exuberante, semnele pamantului sunt practice si impamantate, semnele de aer sunt intelectuale si curioase, iar semnele de apa sunt intuitive si emotionale.

Cvadruplicitatile sunt calitatile semnelor. Semnele cardinale, care includ Berbec, Rac, Balanta si Capricorn, incep noile anotimpuri. Sunt excelenti in luarea de masuri si initierea initiativelor. Semnele fixe, care includ Taurul, Leul, Scorpionul si Varsatorul, apar la mijlocul anotimpurilor. Sunt fortele constante, consistente, care mentin miscarea. Fiecare sezon se incheie cu un semn mutabil - Gemeni, Fecioara, Sagetator sau Pesti - care poseda o fluiditate fara efort, potrivita schimbarii si transformarii. Pe masura ce continuam sa formulam concepte astrologice, descoperim o practica bogata si complexa care ofera cunostinte cu privire la adevaratele noastre lucruri. Vezi aici sursa.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul adora sa fie numarul unu, asa ca nu este de mirare ca acesti berbeci audiosi sunt primul semn al zodiacului. Berbec si ambitios, Berbecul se arunca cu capul inainte in chiar si cele mai dificile situatii. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este un semn al pamantului reprezentat de taur. Ca si animalul lor celest, taureanii se bucura de relaxare in medii senine, bucolice, inconjurate de sunete moi, arome linistitoare si arome suculente

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ati fost vreodata atat de ocupat incat ati dorit sa va puteti clona doar pentru a duce la bun sfarsit toate lucrurile? Aceasta este experienta Gemenilor pe scurt. Simbolizat corespunzator de gemenii ceresti, acest semn aerian era interesat de atatea urmariri incat a trebuit sa se dubleze.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul este un semn cardinal al apei. Reprezentat de rac, acest crustaceu se tese perfect intre mare si tarm, reprezentand capacitatea Racului de a exista atat pe taram emotional, cat si material. Racii sunt extrem de intuitivi si abilitatile lor psihice se manifesta in spatii tangibile: De exemplu, Racii pot ridica fara efort energiile dintr-o camera.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ruleaza covorul rosu pentru ca Leul a sosit. Leul este reprezentat de leu si aceste semne de foc spirite sunt regii si reginele junglei ceresti. Sunt incantati sa-si imbratiseze statutul regal: vioi, teatral si pasionat, Leul adora sa se inscrie in lumina reflectoarelor si sa sarbatoreasca.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este un semn pamantesc reprezentat istoric de zeita graului si agriculturii, o asociere care vorbeste despre prezenta adanca inradacinata a Fecioarei in lumea materiala. Fecioarele sunt logice, practice si sistematice in abordarea lor la viata. Acest semn de pamant este un perfectionist la inima si nu se teme sa imbunatateasca abilitatile printr-o practica harnica si consecventa.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanta este un semn de aer reprezentat de cumpana (interesant, singurul obiect neinsufletit al zodiacului), o asociatie care reflecta fixarea Balantei pe echilibru si armonie. Balanta este obsedata de simetrie si se straduieste sa creeze echilibru in toate domeniile vietii.

Scorpionul (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este unul dintre cele mai neintelese semne ale zodiacului. Din cauza pasiunii si puterii sale incredibile, Scorpionul este adesea confundat cu un semn de foc. De fapt, Scorpionul este un semn de apa care isi deriva forta din taramul psihic, emotional.

Sagetatorul ( 22 noiembrie - 21 decembrie)

Reprezentate de arcas, sagetatorii sunt mereu in cautare de cunoastere. Ultimul semn de foc al zodiacului, Sagetatorul isi lanseaza numeroasele cautari precum sagetile aprinse, alergand dupa aventuri geografice, intelectuale si spirituale.