Will Smith dezvăluie unul dintre cele mai mari regrete ale carierei sale

Will Smith dezvăluie unul dintre cele mai mari regrete ale carierei sale Will Smith dezvăluie unul dintre cele mai mari regrete ale carierei sale

Creșterea lui Will Smith de la Fresh Prince la regalitatea de la Hollywood nu a venit fără câteva denivelări de-a lungul drumului.

Sigur, el este încă unul dintre cei mai plătiți actori din lume , este căsătorit cu vedeta de film Jada Pinkett Smith, iar copiii săi Willow și Jaden sunt pregătiți să continue moștenirea familiei. (Jaden are norocul de a face parte din categoria actorilor care au împărtășit ecranul cu părinții ,acționând opus lui Will de mai multe ori.) Dar succesul incredibil al lui Smith nu a fost întotdeauna cel scontat de el. 

Smith a recunoscut că există un singur film pe care regretă că l-a făcut. Nu numai că s-a dovedit a fi jenant de rău, dar filmul i-a costat și lui Smith o oportunitate destul de mare.

Într-un videoclip publicat pe canalul său YouTube (care are peste 7,7 milioane de abonați din februarie 2020), Smith a spus că a refuzat partea lui Neo din The Matrix în favoarea creării  Wild Wild West . În timpul unui interviu la The Breakfast Club, în timp ce promovează Bad Boys for Life din ianuarie 2020, Smith a dublat de această confesiune sinceră. Solicitat să împărtășească un proiect pe care regretă că l-a făcut sau consideră că nu ar fi trebuit să facă, Smith a confirmat cele spuse anterior.

 

Când lui Smith i s-au oferit roluri atât în  The Matrix, cât și în Wild Wild West în 1998, cariera sa a fost la un nivel aparent imparabil. Devenise deja un nume datorită rolului său principal în sitcom-ul NBC The Fresh Prince of Bel-Air , care s-a derulat între 1990 și 1996. Plecand de la micul ecran la filme, Smith a făcut Bad Boys în 1995 și acțiunea de filmare a fost suficientă pentru a stimula o franciză în creștere . De acolo, el a apărut în Ziua Independenței din 1996 și în Men în negru din 1997, filme care au însumat 817 milioane dolari in SUA  și  589 milioane dolari în  întreaga lume. Doi ani mai târziu, Smith a jucat Enemy of the State , un thriller de acțiune care a atras aproape 251 de milioane de dolari la nivel global. Smith a spus despre această epocă a carierei sale: "A fost o perioadă nebună în viața mea. A fost ca și cum am aruncat mingea, că intra."

 

Din păcate, acest succes l-a determinat pe Smith să schimbe modul în care a judecat scenariile de film. A încetat să mai aleagă filme care credea că ar fi satisfăcătoare artistic și, în schimb, a mers cu cei pe care știa că îi va face mare la casă, cu ochii pe care să-și sporească în continuare statutul de cea mai mare vedetă din lume. După cum a recunoscut la The Breakfast Club , „Pentru mine a fost mai important să câștig decât să fiu eu”