Vrei sa investesi dar nu ai nici o idee despre cum functioneaza totul?

  • Duminică, 24 Octombrie 2021
  • Afaceri

Toată lumea știe că investițiile pe piața de valori obțin recompense mari. Cu toții am dat peste zdrențe la povești de investiții bogate, care ne fac să dorim să mergem singuri. Dar prinderea este că nu toată lumea este un adept îndrăzneț al pieței de valori. Și punerea banilor pe linie fără niciun fundal poate fi un dezastru.

Ei bine, din fericire, vestea bună este că puteți investi în continuare fără a fi nevoie să urmăriți piața. Nu trebuie să fii „Lupul de pe Wall Street”. Încă poți câștiga bani fiind o pisică îndrăzneață pe strada principală!

acă acest lucru vi se pare interesant, continuați în timp ce discutăm câteva indicații pentru a vă ajuta să vă dați seama cât de captivant poate fi creșterea banilor dvs.

ÎNCEPEȚI CU CÂȚIVA BANI

Pentru investitorii începători, costul este bariera majoră atunci când vine vorba de investiții pe piața de valori. În timp ce majoritatea începătorilor cred că pentru a crește bani ai nevoie de bani, mesele s-au transformat în vremea de astăzi.

Având internetul la îndemână, lucrurile au devenit atât de ușoare încât puteți începe cu 1 $, fără taxe pentru comisioane comerciale. Începutul mic este o modalitate excelentă de a începe să investiți. Și aplicațiile specializate precum Public și Robinhood oferă mii de acțiuni și ETF-uri fără comisioane și fără sume minime pentru tinerii comercianți.

PROFITAȚI DE PLANURILE DE PENSIONARE

Deși aveți un buget restrâns, economisirea de bani pentru a investi poate părea a fi o provocare. Faptul este că vă puteți înscrie pur și simplu pentru planurile de pensionare 401 (k) ale companiei dvs. și puteți începe să investiți cu sume mici pe care nici nu le veți observa. De exemplu, puteți planifica să investiți doar 1% din salariu într-un plan de angajator și să îl măriți treptat în fiecare an.

LĂSAȚI UN CONSILIER DE INVESTIȚII ROBOTIZAT SĂ VĂ AJUTE

Consilierii de bani robotici au făcut investițiile cât mai simple și accesibile posibil. Cu astfel de consilieri alimentați de AI, nu aveți nevoie de experiență investițională prealabilă.

Ei fac minuni când vine vorba de investiții pe termen lung, punându-vă câteva întrebări pentru a vă determina obiectivul și toleranța la risc. Ulterior, încep să-ți investească banii pentru tine într-un portofoliu diversificat și cu costuri reduse de acțiuni. Fiind rezonabili, consilierii de investiții robotici merită cu adevărat.

Nu puteți submina niciodată importanța investiției. Îndepărtarea chiar și a unei sume foarte mici de bani poate obține recompense semnificative. Cheia este de a economisi în mod regulat bani cu singurul scop de a-i investi. Când vă puteți automatiza facturile, de ce să nu investiți?