Vrei ca prietena ta sa fie accepta de prietenii tai? Sfaturi

Dacă ai ajuns pe această pagină, atunci cel mai probabil tu sau cineva foarte apropiat tău te afli la jumătatea acelei luni de miere a relației , iar acum este timpul să-i prezinți ei. Din toate motivele evidente, această convingere de a vă prezenta prietena prietenilor trebuie să urmeze o serie de teste.

Aceste teste sunt de natură foarte intima, iar natura lor nu se schimbă pe parcursul relației. De exemplu, etape, cum ar fi prima călătorie împreună, prima întâlnire târziu în noapte, primul sărut și primul moment prostesc, până la primul tău copil și prima casă, și apoi primii copii: conexiunea pe care o ai dezvoltarea împreună cu celălalt semnificativ devine foarte special.

Permiterea iubitei tale să intre în viața ta socială ar trebui să vină după multe dintre aceste prime. Deși prezentarea ei cu prietenii tăi este inevitabilă și necesară, deoarece nu poți păstra aceste două părți integrante ale vieții tale separate, dar înainte de a face asta, asigură-te că prietena ta este aici pentru a rămâne măcar pentru o vreme. Odată ce ești sigur că această fată va deveni o parte permanentă a vieții tale, doar atunci ar trebui să o prezinți prietenilor tăi.

Este perfect firesc să te simți nervos în legătură cu ceea ce vor crede prietenii tăi despre ea, deoarece vrei ca ei să o accepte ca membru al cercului tău, dar dacă urmezi sfaturile menționate mai jos, suntem siguri că vei reuși să încorporezi fără probleme. prietena ta în mediul tău social.

ÎNCEPE CU CEVA SIMPLU

Ca regulă generală, intrarea unei persoane noi la un eveniment care este exclusiv, și a fost întotdeauna, o adunare a prietenilor, este obligat să creeze o oarecare stânjenire. De exemplu, imaginați-vă să vă duceți prietena la ziua de naștere a unui prieten ca o modalitate de a o prezenta tuturor, prin care, în timp ce toată lumea ar încerca să-l facă pe băiatul de naștere să se simtă special, iubita dvs. ar ajunge să fie în mare parte ignorată. Prietenii tăi nu vor putea oferi timpul și efortul necesar pentru a o cunoaște, ceea ce ar face ca întreaga prezentare să fie complet inutilă.

Toate astfel de evenimente, care sunt strict o chestiune de prieteni, fac situații groaznice pentru a vă prezenta iubita. Prin urmare, cheia este să începeți cu ceva simplu. De exemplu, luați o cină obișnuită cu unul sau doi dintre prietenii dvs. și păstrați-o neplanificată, dacă este posibil, pentru a oferi întregii ocazii un cadru foarte sincer. Scopul tău este să îi ajuți pe toți să se simtă confortabil unul cu celălalt și trebuie să stabilești conexiuni comune între cei doi. Poate repeta glumele și frazele pe care le înțeleg doar prietenii tăi la masă, astfel încât prietena ta să înceapă să se simtă parte din clică, este o modalitate bună de a sparge gheața.