Viziteaza capitala cu o masina inchiriata in Bucuresti

foto foto

Piata de inchirieri auto , mai ales cea din Bucuresti a cunoscut in ultimii anbi o dezvoltare constanta, zilnic in capitala ajung mii de persoane care isi propun sa viziteze cat mai multe obiective turistice , la acest capitol veti descoperii o multime de alternative cat se poate de avantajoase, veti avea nevoie intotdeauna de un mijloc de transport pentru a va bucura din pljn de sederea dumneavoastra aici, de aceea Rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Otopeni va ofera cateva informatii care va pot ajuta sa descoperiti cele mai frumoase locuri din tara si sa alegeti masina potrivita cu nevoile de transport pe care le aveti.

Ce este si cui se adreseaza un serviciu de inchirieri auto in Otopeni

In primul rand marea majoritate a companiilor care ofera aceste servicii clientilor isi au sediul in aeroport sau in imediata vecinatate a acestuia, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro isi ofera serviciile atat in capitala cat si in aeroport. Daca aveti nevoie de o masina cu livrare directa acolo, odata ce ati aterizat sa gasiti in parcare si masina, ei sunt solutia dumneavoastra cea mai potrivita, veti avea modele de ultima generatie pe care o sa le puteyi alege, de la clasele intermediare pana la masini de lux dar si kicrobuze de transport pentru grupurile mai mari de persoane. Aceste servicii de rent a car se adreseaza si companiilor prin serviciul de leasing operational sau inchiriere auto pe termen lung.

Predarea si preluarea masinii

Trebuie sa luati in calcul un cost care se va stabilii in functie de tipul de masina pe care aveti de gand sa o inchiriati, in functie de asta veti putea sa alegeti si tipul sau clasa masinii care vi se potriveste, pentru masinile din gama mica costul unei zile de inchiriere porneste de la 25 de euro pentru o perioada de minim 3 zile si ppate scadea daca aveti nevoie de o masina pe o perioada mai lunga de timp. Mai mult decat atat daca sunteti un client fidel pentru o astfel de societate ce pune la dispozitie aceste servicii de inchirieri auto Otopeni, veti beneficia de fiecare data de cele mai bune si mai avantajoase preturi, masinile va sunt livrate la adresa si mai mult decat atat nu va sunt impuse restrictii sau limite de km.

Este important ca atunci cand te intalnesti cu reprezentantul companiei ce iti pune la dispozitie serviciile de inchirieri auto sa verifici cat se poate de bine starea tehnica dar si pe cea estetica a masinii si sa identifici daca aceasta prezinta eventuale avarii la ridicare, in caz contrar garantia iti va fi retinuta , la masinile din gama celor de lux vei avea garantie cateva sute de euro, asadar trebuie sa fi extrem de atent atunci cand faci alegerea masinii la aceste aspecte cat se poate de importante.

Daca ai nevoie de mai multe oferte si informatii legate de serviciile de inchirieri auto Otopeni www.rent-a-car-otopeni.ro va sta la dispozitie in orice moment la adresa de pe site.