Videochat de acasa sau videochat de la studio?

  • Sâmbătă, 21 Martie 2020
  • Diverse
  • Publicat de
model videochat model videochat

Indiferent ca alegi sa lucrezi de acasa sau ca alegi sa lucrezi intr-un studio profesional de videochat, este important sa fii bine informata inca de la inceput.

Videochat - ul te ajuta sa ai castiguri fabuloase intr-un timp scurt, purtand conversatii cu oameni din toate colturile lumii.

Iti poti face singura programul, poti ‘’cocheta’’ si cu alte joburi si te poti ocupa si de alte aspecte din viata ta, care nu suporta amanare.

Totul pare promitator, insa, marea dilema cu care se confrunta modelele la inceput de drum este urmatoarea: ‘’E mai bine sa lucrez de acasa, pe cont propriu, sau sa ma orientez catre un studio?’’.

Desigur, multe se gandesc sa lucreze ca model din confortul propriei case, intrucat nu impart comisionul cu nimeni, isi fac ele programul, isi construiesc decorul dupa bunul plac si decid singure modul in care abordeaza problema.

Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atat de simple precum par, iar dezavantajele de a lucra de acasa ca model videochat  par sa fie mai mari la numar decat avantajele. De aceea, este esential sa analizezi cat mai bine care tip de videochat este mai avantajos.

Lucrul de acasa vs lucrul din studio. Care este mai bun? In industria de divertisment pentru adulti, videochat-ul intr-un studio profesional este mai banos si mai avantajos decat cel de acasa. Pentru a te convinge de acest lucru, incearca sa analizezi fiecare segment in parte:

Suport tehnic si motivational

Mai ales daca te pregatesti pentru prima oara sa fii model, cea mai recomandata cale este de a lucra intr-un studio de videochat profesional si legal.

Intr-o astfel de meserie, trebuie sa fii vazuta in cea mai buna lumina cu putinta. La propriu si la figurat. Un studio de videochat iti ofera echipamente tehnice si de imagine de ultima generatie, unul dintre ele constand in avantajul de mare viteza a internetului, net superioara oricarui tip de abonament accesibil intr-un apartament.

Alegand sa lucrezi intr-un studio, beneficiezi de dotari de ultima ora – calculatoare performante, camere video HD, decoruri pe masura – si de suportul studioului care se completeaza cu suportul site-urile partenere de videochat, in scopul promovarii, ranking-ului si traficului de care un model are nevoie pentru a reusi.

Totodata, intr-un studio de videochat nu iti vor lipsi niciodata trainerii, care iti ofera suport motivational, indicatii si sfaturi, si te ajuta sa iti imbunatatesti permanent performantele – lucruri pe care nu le-ai putea descoperi singura, din confortul propriei tale locuinte.

Trafic mare garantat

Un studio profesional se ocupa in totalitate de aspectele ce tin de securitatea identitatii tale si a traficului pe internet.

Echipa de marketing a studioului de videochat asigura modelelor sale trafic dedicat. Acestea vor avea intotdeauna camera de chat plina de vizitatori care sa le aduca mereu cat mai multi bani.

Pe de alta parte, daca nu te bucuri de sustinerea unui studio certificat, atat prin facilitarea procesului de formare si crestere a bazei de admiratori, cat si printr-un training personalizat, este foarte greu sa concurezi cu modelele care au acumulat experienta.

Venituri financiare castigate in mod legal

Chiar daca alegi sa iti desfasori activitatea de videochat acasa, este necesara deschiderea unei firme sau a unui PFA, pentru a face acest job legal.

Iti revine astfel obligatia de a declara banii castigati si de a plati impozite. Aceasta inseamna mult timp pierdut la ghisee si birocratie. Mai mult decat atat, sumele castigate pe cont propriu vor veni cu o intarziere de cateva saptamani, lasandu-te ‘’descoperita’’ financiar o buna perioada de timp.

In schimb, daca lucrezi intr-un studio ca model videochat, vei avea parte de toate privilegiile unui angajat cu carte de munca, fara stresul declaratiilor si taxelor aferente.