Videobooth 360: Cel mai apreciat echipament pentru evenimente in 2023

  • Joi, 12 Ianuarie 2023
  • Divertisment
  • Publicat de
Videobooth360 Videobooth360

Organizarea unei nunți poate fi o experiență stresantă, dar și plină de bucurie. Este important ca mirii sa tina cont de toate aspectele ce tin de organizarea si buna dispozitie a invitatilor. Cei mai  importanti pasi pentru organizarea unui eveniment reusit sunt in primul rand stabilirea bugetului pentru ca acest lucru va v-a ajuta sa  puteti planifica ceilalti pasi. Odata stabilit bugetul puteti cauta și  locația potrivita, formatia favorita sau dj, un fotograf si un videograf. Fotografiile și videoclipurile sunt o amintire importantă a nunții, asigurați-vă că aveți un fotograf și un videograf talentat care să captureze momentele importante din ziua marelui eveniment.

 In functie de bugetul alocat evenimentului puteti angaja un coordonator al evenimentului (event planner) care poate fi de mare ajutor pentru a va asista in organizarea si planificarea nuntii. 

 Asadar nu trebuie sa treaca cu vederea partea de entertaiment a evenimentului.

Cel mai nou si apreciat echipament al anului 2022 a fost platforma Videobooth 360 iar acest trend se mentine si in anul 2023.

Un videobooth 360 la evenimente este o platforma hexagonala sau rotunda care inregistreaza  videoclipuri de scurta durata care permit participantilor  la eveniment să își captureze o înregistrare video care poate fi apoi utilizată pentru a crea o experiență de vizualizare virtuală sau o experiență de realitate virtuală. Acestea sunt adesea utilizate la evenimente de familie (nunti, botezuri, majorate, aniversari), lansări de produse sau petreceri corporate. Invitatii la eveniment se urca pe platforma pentru aproximativ 10 secunde in timp ce camera Gopro se roteste in jurul lor, iar rezultatul va fi un video panoramic 360 de aproximativ 20-25 secunde cu linie melodica  personalizata, grafica personalizata cu tematica evenimentului si multiple efecte (fast, slow, boomerang, black & white, tunel).

Pentru videoclipuri unice si inedite pot fi asociate accesorii diverse cum ar fi: palarii, ochelari, masti, props-uri cu mesaje haioase masini de baloane sau de fum, artificii, etc...

 

Aceste  videoclipuri pot fi apoi utilizate pentru a crea o experiență unica si pot fi partajate pe rețelele sociale. Invitatii intra in posesia videoclipurilor  prin intermediul unui link de descărcare ( QR CODE) si prin simpla scanare cu camera telefonului acestia isi descarca propriul videoclip in galeria telefonului.

 

Acestea pot fi utilizate pentru a crea o amintire video pentru invitati  și poate fi un mijloc de a obține marturia perfecta de la eveniment.

Bucurați-vă de ziua nunții: Este important să vă bucurați de ziua nunții, să vă relaxați și sa savurati fiecare moment al acestei zile speciale.

Echipa Selfiestar360 va pune la dispozitie un astfel de echipament pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie cu adevarat memorabil. Dispunem de tot echipamentul necesar si experienta pentru a aduce evenimentul la cel mai inalt nivel. Pentru mai multe detalii si oferte nu ezitati sa ne contactati. Detalii puteti gasi pe site-ul nostru si pagina de Facebook.