Vedete care au fost casatorite si de care putini oameni cunosc

Vedete care au fost casatorite si de care putini oameni cunosc Vedete care au fost casatorite si de care putini oameni cunosc

Kaley Cuoco și Ryan Sweeting

Kaley Cuoco, vedeta Big Bang Theory, a părut că a fost prinsă într-o poveste de poveste când s-a căsătorit cu pro-tenisul Ryan Sweeting în 2013, după ce s-a întâlnit cu el doar trei luni. Din păcate, căsătoria s-a încheiat în condiții proaste doar după 21 de luni. Vorbind despre această fază dură a vieții sale, Kaley a deschis într-un interviu al revistei Cosmopolitan, spunând: „M-am căsătorit cu cineva prima dată care s-a schimbat complet. Persoana cu care am ajuns nu a fost persoana pe care am întâlnit-o inițial. Și asta nu a fost vina mea - a fost a lui. ”

Audrina Patridge și Corey Bohan

Bikerul profesionist BMX Corey Bohan și vedeta The Hills, Audrina Patridge, erau deja părinții unei fetițe pe nume Kirra înainte de a se căsători într-o frumoasă ceremonie de nuntă în Hawaii, în noiembrie 2016. Cu toate acestea, căsătoria lor reală nu a fost la fel de frumoasă și a durat mai puțin mai mult de un an. Audrina a ajuns să solicite divorțul și un ordin de restricționare temporară împotriva lui Bohan, invocând o presupusă izbucnire violentă în documentele instanței. După o bătălie de custodie, Audrina a primit custodia exclusivă a fiicei sale.

Britney Spears și Jason Allen Alexander

Reality show-ul Britney și Kevin: Chaotic le-a arătat fanilor totul despre căsătoria lui Britney Spear cu Kevin Federline. Dar mulți oameni nu știu că Britney a fost căsătorită cu cel mai bun prieten al ei din copilărie, Jason, în 2004. S-au căsătorit într-o ceremonie din Las Vegas, la celebra Capelă de nuntă Little White. Cu toate acestea, se pare că ar fi fost mai bine ca prieteni de când Britney a ajuns să depună cerere de anulare doar două zile mai târziu! Britney a posedat diverse case în regiunea Los Angeles de-a lungul anilor. În 2017 a vândut o casă în Thousand Oaks pentru 7 milioane de dolari. Ea a cumpărat acest castel în 2012 cu 6,7 milioane de dolari.

 

Colin Farrell și Amelia Warner

În 2001, când Colin Farrell avea 25 de ani, s-a căsătorit cu colega actriță engleză Amelia Warner, care la acel moment avea doar 19 ani. După șase luni împreună, au decis să meargă pe căi separate. Amelia s-a căsătorit apoi cu Jamie Dornan, dar, potrivit ei, prima dată nici măcar nu a contat pentru că nu a fost niciodată legal! Ea a declarat pentru The Sun: „Am avut o ceremonie pe o plajă din Tahiti care nu era nicidecum legală și am știut că nu este ... A fost doar un lucru pe care l-am făcut în vacanță”.

Jim Carrey și Lauren Holly

Legendarul actor Jim Carrey și-a întâlnit a doua soție, Lauren Holly, când a audiat pentru un rol în filmul său iconic, Ace Ventura: Pet Detective. Holly nu a primit rolul, dar a obținut un concert mult mai mare ca soție a lui Jim. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie în vârful muntelui în 1996, dar divorțul lor a venit la doar nouă luni după aceea. Ca actriță în creștere, Holly nu a experimentat la fel de multă faimă până la punctul de a deveni soția lui Jim, ceea ce a făcut foarte dificilă atenția presei care a fost pusă pe despărțirea lor.

Jim posedă diverse case în jurul Statelor Unite. Locul său principal de viață de lungă durată a fost un complex aglomerat în zona Brentwood din Los Angeles. El a cumpărat prima proprietate într-un timp destul de lung compus în 1994 pentru 3,8 milioane de dolari (echivalentul a aproximativ 6,6 milioane de dolari astăzi).