Vacanta de iarna: bucurati-va de Buenos Aires

  • Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
  • Turism

Vacantele de iarna vin, iar copiii si adultii au nevoie de o pauza, un pic de timp de recreere. Orasul Buenos Aires are o multime de optiuni pentru a avea un o vacanta minunata. Spectacole, programe in aer liber, plimbari si mai multe optiuni pentru toate varstele.

Descoperiti Buenos Aires in autobuzul turistic Este o optiune excelenta pentru aceasta vacanta de iarna. Functioneaza in fiecare zi de la 9 la 17 ore, cu o frecventa de 20 de minute sau 30 de minute, in functie de circuit. Este un mod distractiv de a cunoaste si de a vizita Buenos Aires. Are 33 de statii in oras, iar punctul zero este in Diagonal Norte (Av. Pres. Roque Saenz Peña 728).

Propunerea autobuzului turistic este o ruta experimentala. Puteti lua un bilet de 24 sau 48 de ore. Un ghid audio insoteste calatoria, detaliile fiecarui loc. Incepeti in Centru, la cativa metri de Plaza de Mayo, si mergeti de-a lungul cladirilor emblematice, locuri istorice, spatii culturale si cartiere unice. Fiecare oprire este deschiderea catre o lume noua: nu ratati.

Biletele pot fi achizitionate la oficiile oficiale de bilete, in acelasi autobuz sau pe internet.

 

Buenos Aires de pe rau Doriti sa descoperiti o alta perspectiva a orasului? O optiune buna este Buenos Aires Remo, o serie de circuite turistice gratuite pentru a calatori pe Puerto Madero impreuna cu instructori specialisti. Aceasta dureaza o ora si trece prin cele mai importante locuri din zona: vechiul port, fregatele istorice, diferite cladiri emblematice si Podul Femeii (Puente de la Mujer).

Intreaga familie poate participa la aceste vizite gratuite, de la cel mai mic la cel mai mare.

Cartierele lui Futbolero

Buenos Aires este orasul cu cel mai mare numar de stadioane de fotbal din lume. Și fiecare club sustine identitatea cartierului in care locuieste. Propunerea autobuzului Barrios Futboleros este de a merge pe cinci stadioane intr-un mod unic. In aceste sarbatori de iarna, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri la ora 10 dimineata. Vizita dureaza 6 ore si jumatate.