Urari de la multi ani

Urari de la multi ani Urari de la multi ani

Zilele de nastere sunt un eveniment important pentru orice persoana si este foarte important sa le oferiti un mesaj dragut prin care sa va exprimati sentimentele si respectul pe care le aveti fata de acestea. In continuare ti-am pregatit o lista cu urari de la multi ani din care sa te inspiri, asa ca nu ezita sa-i faci ziua mai frumoasa persoanei dragi printr-un mesaj. Sursa : foxi.ro 

Ziua ta de nastere reprezinta momentele fericite de ieri, zilele luminoase ce vor veni si bucuriile tale de azi. La multi ani fericiti fericiti!

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani fericiti !

Viata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra … O zi de nastere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cararile luminate de sperantele noastre si de visele ce devin realitate. Iti urez sa ai o zi de nastere minunata! La multi ani fericiti!

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer La multi ani fericiti fericiti!

Un mesaj minunat pentru o persoana minunata de la un prieten minunat. Dintr-un minunat motiv la un moment exceptional de la o minte luminata intr-o dispozitie de exceptie intr-un stil minunat pentru a-ti ura La multi si minunati ani!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie. La multi ani fericiti fericiti!

Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani fericiti fericiti!

Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani fericiti !

Sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani fericiti fericiti!

Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surprize care sa te tina tot anul.

Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet La multi ani fericiti!

Inca un an in viata ta, ce poti spune decat ca te iubesc de ziua ta speciala. La multi ani fericiti fericiti!

In lumina noaptii stralucind de stele, toate visele tale sa devina realitate. Fie ca fiecare stea din fiecare noapte, sa aduca dragoste si bucurie pentru tine. La multi ani fericiti fericiti!

In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani fericiti!

Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!La multi si minunati ani!

Fie ca ziua de astazi sa iti fie plina de rasarituri de soare, zambete si dragoste. La multi ani fericiti fericiti!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca.La multi ani fericiti!

De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta. Tu sa-i surazi si ea sa-ti spuna La multi ani fericiti din partea mea!

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La multi ani fericiti, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La multi ani fericiti fericiti!

Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios. Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat. La multi ani fericiti fericiti!

Ca si vinul fin, tu devii mai bun o data cu anii. La multi ani fericiti fericiti!

Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani fericiti!

Am cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer “La multi ani fericiti”!

Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.