Unele relatii se pot termina dar nu toate au fost un esec

Un vers celebru dintr-o poezie vorbește despre cântărirea vieții tale în linguri de cafea. Sunteți aproape conștienți de melodia de la RENT , care este de aproximativ minute într-un an. Timpul este definit ca fiind pragmatic și este determinat în măriri prestabilite, care nu se schimbă pentru că trebuia să faci duș chiar înainte de a merge la serviciu sau nu găseai un loc de parcare.

Poezia și persoana care a scris RENT vă spun că timpul este subiectiv și calitativ. În loc de calendare și ceasuri, timpul poate fi măsurat ca cești de cafea. Noțiunea de timp este la limită brânză, liniștitoare și poetică în relații, mai ales când acestea se termină.

Pentru că, la fel ca și timpul, nu poți evalua sau defini relațiile după longevitatea lor. Dragostea este mai mult despre ceea ce ai făcut în acel timp și mai puțin despre cât timp ai petrecut cu o persoană. Relațiile nu sunt doar despre cum te-ai simțit și cum te simți în continuare. Dar este vorba și despre cât de bine vei înșapa relația cu arhivele memoriei tale.

Obiectivul unui iubit poate fi acela de a dobândi cunoștințe despre cărți și trupe noi, întâlnind grupul de prieteni al cuiva care sunt drăguți, dar nu la fel de splendidi ca ai tăi. A purta haine asortate, a vizita un loc pe care nu l-ai văzut niciodată și a fi înfiorător din intenție sunt, de asemenea, obiective ale iubirii.

Dar obiectivul poate fi, de asemenea, să înveți cum să mergi pe o cale separată atunci când acea iubire nu mai există și să prețuiești toate amintirile pe care le-ai avut păstrând-o acolo unde ar trebui să fie. În cele din urmă, doar pentru că relația a fost mai degrabă despre dragoste pentru dragoste decât despre dragoste pentru întotdeauna, asta nu înseamnă că relația a fost un eșec. Când te despărți de partenerul tău, nu le pierzi timpul. De asemenea, mersul în direcții diverse nu va reduce frumusețea perioadei în care ați fost împreună cu persoana respectivă.