Unele dintre cele mai frumoase locuri din lume de vizitat

  • Sâmbătă, 12 Iunie 2021
  • Turism
Unele dintre cele mai frumoase locuri din lume de vizitat Unele dintre cele mai frumoase locuri din lume de vizitat
 Tromso, Norvegia

Urmărirea aurorei boreale în timpul vacanței de iarnă sună ca o oportunitate incredibilă care poate să nu apară de două ori. Deci, dacă căutați un pic de fenomene naturale, zăpadă și frig, atunci trebuie să începeți. Zborurile ieftine sunt uneori o zecime.

Tenerife, Spania

Tenerife poate fi mică, dar are multe de oferit turiștilor. Are o mulțime de vieți marine, munți uimitori, plaje cu nisip și multe alte pietre prețioase ascunse în jurul orașului. Iernile nu pot fi întotdeauna potrivite pentru scoaterea loțiunilor de bronzare, dar pot avea ierni ușoare și însorite.

Viena, Austria

Iernile din Austria au implicat multă ninsoare, așa că dacă sunteți ceva de genul Lorelai Gilmore, aceasta va fi o vizită de vis. Întreaga țară devine atât de încântătoare iarna, încât chiar și atracțiile turistice au o anumită strălucire. Dacă sunteți interesat de muzee și arhitectură, zilele dvs. vor fi pline de tururi de vizitare a site-ului. Sau dacă vrei să fii mai fizic, nu este atât de departe de Alpi.

Key West, Florida, SUA

Pare să fie la fel de bun ca oricare altul pentru a merge în Florida. De cele mai multe ori schimbarea temperaturii între vară și iarnă este neobservabilă. În plus, există o mulțime de hoteluri ieftine în care puteți sta în timp ce mergeți la plajă practic în fiecare zi.

 

Grenoble, Franța

În Franța există mai mult decât doar Paris. Nu chiar. Grenoble este situat la poalele Alpilor francezi, Grenoble este un oraș fermecător pentru schi, snowboarding și pentru a participa la alte activități de iarnă. Dacă nu vă place atât de mult sportul, există o mulțime de muzee de vizitat.

Londra, Regatul Unit

Așadar, mersul la Londra iarna poate să nu fie neapărat ieftin sau original, dar este copilul londonez! Alăturați-vă celorlalte 65 de milioane de vizitatori pe care acest frumos oraș le primește în fiecare iarnă. Veți vedea câteva decorațiuni uimitoare pe străzi, puteți vizita niște piețe șic, plus veți găsi toate site-urile obișnuite pe care majoritatea turiștilor le vizitează. Dar există un anumit fel de farmec care preia Londra iarna și este ceva ce trebuie doar să experimentați. Iată un sfat, zborurile ieftine sunt mai ușor de achiziționat dacă le cumpărați cu până la cinci luni înainte și cazarea la un apartament Air BNB este uneori o alternativă mai bună decât hotelurile ieftine.

Bruxelles, Belgia

Soarele poate apune mai devreme în lunile de iarnă de la Bruxelles, dar asta nu înseamnă că orașul se oprește în întuneric. Există o mulțime de muzee, centre comerciale, arhitectură și bucătării pe care să le încercați, indiferent dacă este întuneric sau lumină.

Sankt Petersburg, Rusia

Mama Rusia vă așteaptă, așa că mergeți mai departe și rezervați un zbor ieftin astăzi pentru că iernile în Rusia sunt legendare. Va fi o răceală clară în aer, gheață unică, zăpadă moale peste tot. Mergeți pe străzile din centrul orașului și vizitați muzeele, nu veți regreta.

Cape Town, Africa de Sud

De ce să mergeți în California pentru a merge la degustări de vinuri sau drumeții în rezervațiile naturale atunci când mergeți în Cape Town, Africa de Sud. Nu sună o poveste mult mai bună?

New Orleans, Louisiana, SUA

Vorbește despre un oraș mereu plin de cultură și istorie. New Orleans are totul, plus că este destul de cald în timpul lunilor de iarnă, în timp ce săriți de la atracția turistică la următoarea. Este bine cunoscut pentru petrecerile și festivalurile sale de stradă.