Un numar mare de studenti americani sufera de probleme de sanatate mintala

În viața de zi cu zi a unui student, una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă studenții este sănătatea mintală. De fapt, acest lucru pare să fie cazul în diferite campusuri de pe glob.

De fapt, un nou studiu lansat de Asociația Psihologică Americană arată că unul din trei boboci va fi afectat de efectele sănătății mintale.

STATISTICI PRIVIND SĂNĂTATEA MINTALĂ

În plus, cercetările conduse de profesorul Randy P. Auerbach de la Departamentul de Psihologie de la Universitatea Columbia, împreună cu cercetătorii OMS, au efectuat un sondaj la peste 14.000 de studenți situați în Statele Unite, Spania, Africa de Sud, Irlanda de Nord, Mexic, Germania, Belgia , și Australia.

Din sondaj, s-a constatat că aproximativ 35% dintre respondenți s-au luptat cu o anumită formă de complicație mentală sau boală.

Potrivit lui Auerbach, astfel de descoperiri evidențiază o problemă globală majoră atunci când vine vorba de probleme legate de sănătatea mintală.

De fapt, tulburarea depresivă a fost evidențiată ca fiind cea mai frecventă boală mintală. Într-adevăr, peste 20% dintre respondenți au prezentat simptome prelungite. Urmărirea atentă a fost tulburarea de anxietate generală, 18,6% dintre respondenți spunând că le afectează.

NU SUNT SUFICIENTE CENTRE MENTALE ÎN FIECARE INSTITUȚIE ACADEMICĂ

În ciuda unui număr destul de mare de instituții academice din întreaga lume care investesc pe larg în sănătatea mintală și în resursele sale ulterioare, cercetătorii au descoperit că există încă un număr mare de instituții care nu sunt echipate corespunzător cu cerințele corespunzătoare de îngrijire a sănătății mintale.

Potrivit lui Auerbach, în ciuda faptului că îngrijirea eficientă este încă importantă, numărul studenților care necesită tratament atent și îngrijire pentru astfel de tulburări depășește centrele de consiliere și resursele puse la punct.

La rândul său, acest lucru duce la un dezechilibru al numărului de studenți tratați pentru aceste tulburări.

Mai mult, faptul că studenții joacă un rol monumental în determinarea succesului economic al unei țări înseamnă că colegiile trebuie să joace un rol mai monumental în timp ce abordează această problemă.

POZITIV ÎN ASISTENȚA ONLINE PENTRU SĂNĂTATE MINTALĂ

Acestea fiind spuse, Auerbach își exprimă optimismul că progresele recente, precum și inovațiile în ceea ce privește sănătatea mintală, vor îmbunătăți bunăstarea acestor studenți; în special cele care nu au acces facil la resursele medicale.

Auerbach explică faptul că un număr de sisteme universitare asistă în prezent la acești studenți afectați mintal la capacitate. Mai mult, faptul că unele dintre aceste centre de ciclism sunt de obicei ciclice la jumătatea semestrului, are ca rezultat o situație de blocaj.

Acestea fiind spuse, Auerbach consideră că noile instrumente clinice bazate pe online vor îmbunătăți cu siguranță situația, oferind tratament studenților care ezită să primească tratament de la clinici și centre din campus.

Fosta directoră a centrului de consiliere de la Universitatea din Florida, doamna Sherry Benton, consideră că există o serie de lucruri pe care studenții le pot urmări pentru a se asigura că sunt în formă maximă atunci când vine vorba de sănătatea lor mentală. Unele dintre acestea includ:

EVITAREA AUTOMEDICAȚIEI

Benton crede că concepțiile greșite despre viața colegiului, în special cele descrise de Hollywood, pot duce la probleme grave de sănătate mintală.

Într-adevăr, majoritatea studenților consideră că este „mișto” să te complaci în activități precum băuturile alcoolice și să încerci întreaga gamă de droguri „simțiți-vă”.

Această idee le poate oferi studenților percepția căderii că au venit la facultate să se distreze cu droguri și comportament intim riscant. Acest lucru nu numai că le afectează sănătatea generală, ci și sănătatea mintală!

ÎȚI PASĂ DE SĂNĂTATEA LOR GENERALĂ

Exercițiul este o parte critică a vieții. Cu toate acestea, veți găsi foarte puțini studenți care se înscriu în activități sportive, deoarece cei mai mulți dintre ei sunt îngrijorați de probleme cum ar fi să vă faceți prieteni noi, să vă mutați într-un alt loc și să vă verificați creditele.

Astfel de activități stresante ar putea duce la bătaie excesivă, alcoolism, devenirea unui animal de petrecere sau ignorarea studiilor voastre!

Într-adevăr, preocupându-te de lucruri pozitive, cum ar fi să mănânci sănătos, să faci mișcare regulată și să stai departe de prietenii toxici, sănătatea ta mentală se va îmbunătăți. La rândul lor, notele dvs. zilan vor fi grozave și veți fi în cea mai bună stare posibilă pentru eforturile viitoare de succes.

În plus, cineva se poate preocupa de pregătirea pentru reziliență . Acest tip de instruire îi permite unui elev să învețe cum să se ridice după ce suferă de traume și dezamăgiri care ar putea duce la probleme mentale dacă nu sunt tratate la timp.

Astfel, prin exersarea și învățarea de a face față presiunilor eșecului, indivizii se pot pregăti în caz de nenorociri și le pot gestiona cu multă încredere odată ce le abordați.